A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

NATURA SIBERICA Természetes szibériai lábápoló vaj 120 ml

Termékkatalógus
NATURA SIBERICA Természetes szibériai lábápoló vaj 120 ml
5 2 értékelés
Lábkrém -, 120 ml-es - 20 750 Ft/1 l
Kód:  NOH073 Termékszám:  4744183010499
NATURA SIBERICA Természetes szibériai lábápoló vaj 120 ml Megszűnt

NATURA SIBERICA Természetes szibériai lábápoló vaj 120 ml

A lábai a legkiválóbb gondoskodást és védelmet érdemlik egy hosszú nap után. Adja meg számukra a megfelelő figyelmet és törődést! A NATURA SIBERICA Természetes szibériai lábápoló vaj egy fiatalító, gyógyító és tápláló lábápoló balzsam. Természetes összetétele, mely vitaminokban, zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag, nyugtatja, táplálja és puhává teszi még a legérzékenyebb bőrt is. Kínai kúszómagnólia kivonat tartalma védelmet biztosít, ugyanakkor serkenti az anyagcserét, erősíti és tonizálja a bőrt. A NATURA SIBERICA lábápoló krém regeneráló és gyógyító tulajdonságai az esetleges gyulladás és bőrgomba kiegészítő kezelésére is alkalmas. 

A NATURA SIBERICA lábápoló krém legfontosabb előnyei

  • Természetes olaj tartalma hatékonyan kezeli az apró repedéseket és a bőrkeményedéseket
  • Támogatja és aktivizálja az anyagcserét
  • Tonizáló és fiatalító hatású, valamint javítja a bőr rugalmasságát
  • Bőrgomba- és gyulladások kiegészítő kezelésére is alkalmas
  • Intenzív védelmet nyújt a gyulladás és a káros külső hatások ellen
  • A NATURA SIBERICA lábápoló krém könnyű, puha és egészséges érzést biztosít

A NATURA SIBERICA kiváló összetétele szibériai és távol-keleti vadon termő növényekből

A NATURA SIBERICA a szibériai szépség titkát kiváló, természetes bőr-, haj- és testápoló termékek formájában adja tovább. Szibériában és a Távol-Keleten vannak olyan, védett területek, melyeknek egyedülálló növényvilága még érintetlen. Ezeket a gyógynövényeket és gyümölcsöket használják hagyományosan az észak-amerikaiak, hogy gyógyászati kivonatokat és elixíreket állítsanak elő az egészség, a csodálatos vitalitás és a fiatalság megőrzéséért. Annak érdekében, hogy egyedi, kiváló tulajdonságaikat megőrizzék, a gyártás során a lehető legkevesebb mesterséges kiegészítőt használnak. Minden termék hipoallergén, mentes a parabénektől, az SLS-től, a szintetikus illat- és színezőanyagoktól, és bio összetevőket tartalmaz.

Aktív összetevők:

  • A kínai kúszómagnólia tonizáló hatású, növeli a bőr természetes védőkészségét és stimulálja az anyagcserét. Ezen kívül erősíti a bőrt és védelmet nyújt a káros külső hatásoktól.
  • A cédrusolaj zsírsavak és antioxidánsok értékes forrása, amelyek hozzájárulnak a bőr megfiatalításához és javítják annak rugalmasságát.
  • A levendulaolaj regeneratív tulajdonságokkal rendelkezik, elősegíti az apró repedések, bőrkeményedések és egyéb bőrproblémák gyógyulását.
  • E és C vitamin, melyek antioxidáns hatásukról ismertek.

Használat:
Alkalmazzon kis mennyiségű lábápoló vajat a láb tiszta, száraz bőrén. Gyengéd mozdulatokkal masszírozza be. Alkalmazza, amikor szükséges.

Összetevők:
Aqua, Stearic Acid, Isopropyl Palmitate, Cetyl Palmitate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter*, Xanthan Gum, Potassium Hydroxide, Citrus Medica Limonum Oil*, Tocopherol, Lavandula Angustifolia Essential Oil*, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters (PS), Achillea Asiatica Extract (WH), Anemonoides Altaica Extract (WH), Geranium Sibiricum Extract (WH), Pinus Sibirica Needle Extract (WH), Benzyl Alcohol, Glyceryl Undecylenate, Limonene**, Linalool**, Citral**.
(*) Issued from organic agriculture
(**) Natural components of essential oils
(WH) Wild harvested Siberian plants organic extracts
(PS) Siberian Pine Oil Derivative

Paraméterek

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Űrtartalom
120 ml Kész!
Terméktípus
Krém Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
120 ml Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Krém Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NATURA SIBERICA Természetes szibériai lábápoló vaj 120 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURA SIBERICA Sauna & Spa Natural Siberian Foot Butter 120 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NATURA SIBERICA Prírodné siberské maslo 120 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ