A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

NATURA SIBERICA Tuva Siberica Maral Root Moisturizing Body Cream 300 ml

Termékkatalógus
NATURA SIBERICA Tuva Siberica Maral Root Moisturizing Body Cream 300 ml
5 1 értékelés
Testápoló krém - mindennapi használatra, 300 g 300 ml - 11 633,33 Ft/1 l
Kód:  KSTE853 Termékszám:  4680038352980 Gyártó honlapja:
NATURA SIBERICA Tuva Siberica Maral Root Moisturizing Body Cream 300 ml Megszűnt

NATURA SIBERICA Tuva Siberica Maral Root Moisturizing Body Cream 300 ml

A hidratáló maral gyökérrel készült testápoló krém a minősített bio természetes kozmetikumokat gyártó márka, azaz a NATURA SIBERICA terméke. A márka kozmetikai termékei a szibériai vadon termő növények és gyógynövények prémium minőségű és magas koncentrátumú kivonatát tartalmazzák modern összetétellel. A testápoló a Tuva Siberica termékcsalád tagja, könnyed állagának köszönhetően könnyen felvihető a bőrre és gyorsan fel is szívódik. Hatékonyan tonizálja, fiatalítja és hidratálja a bőrt, csodálatos puhaságot és bársonyos selymességet kölcsönöz. A szekliceimola vagy más néven maral gyökér olyan aktív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek megnyugtatják és mélyen hidratálják a bőrt, emellett megvédik a a bőr fiatalságát és szépségét. Használata után a bőröd puha, üde és ragyogó lesz egész nap. Bízz a természetben.

A NATURA SIBERICA Tuva Siberica testápoló Maral gyökérrel fő jellemzői

  • Kozmetikai termék a Natura Siberica minősített organikus kozmetikumok kínálatából
  • Hidratáló testápoló krém a Tuva Siberica termékcsaládból bio Maral gyökér kivonattal
  • Maral gyökérrel a bőr hatékony tonizálásához, fiatalításhoz és mély hidratálásához
  • Kivételesen kiváló minőségű Natura Siberica kozmetikumok, amelyek vadon termő szibériai gyógynövényeket és növényeket tartalmaznak
  • Természetes bio kozmetikumok, amelyek alkalmasak az egész test kivételes ápolására
  • A testápoló krém könnyed állaga biztosítja a krém könnyű felvitelét és gyors felszívódását
  • Natura Siberica természetes kozmetikumok a puha, friss és ragyogó bőrért
  • Természetes kozmetikumok a mindennapos bőrápoláshoz
  • Ideális minden bőrtípusra

Hatóanyagok:

  • Szekliceimola (Maral gyökér) - a tuvai népgyógyászatban használták több mint 200 évig, olyan értékes hatóanyagokat tartalmaz, mint az ekdiszteron, bioflavonoidok, glikozidok, organikus savak, karotinoidok, tanninok és C-vitamin, a szekliceimola fő hatóanyaga (az ekdiszteron és az ekdiszteroidok) megnyugtatják a bőrt és segítenek megbirkózni a fizikai terhelés utáni fáradtsággal

  • Dauri rózsa - számos vitamint és antioxidánst tartalmaz, védi a bőrt a korai öregedéstől és segíti a bőr regenerálódását

  • Ginzeng - a kozmetikában használják a fiatalító hatása miatt, hatékonyan lassítja a bőr öregedését és a bőrsejtek elhalását, hozzájárul a bőr rugalmasságához, feszességéhez, energiájához és üdeségéhez

Összetétel:
Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Panthenol, Rhaponticum Carthamoides Root Extract*, Rosa Davurica Leaf Extract*, Tribulus Terrestris Extract, Panax Ginseng Root Extract*, Achillea Millefolium Flower Water*, Hypericum Perforatum Extract*, Althaea Officinalis Root Extract*, Bambusa Arundinacea Stem Extract*,Hesperis Sibirica Flower/Leaf/Stem ExtractWH, Aquilegia Sibirica Flower/Leaf/Stem ExtractWH, Empetrum Nigrum Fruit Juice*, Eleutherococcus Senticosus Root Extract*, Diplazium Sibiricum Leaf/Stem ExtractWH, Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract*, Zingiber Officinalis Root Extract*, Aesculus Hippocastanum Leaf Extract*, Hydrolyzed Wheat Protein, Borago Officinalis Oil*, Citrus Aurantium Flower Oil, Sodium Stearoyl Glutamate,Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Sodium Carbomer, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, CI 15985, CI 19140, CI 42090, CI 14720, CI 16255, CI 28440.

(*) — Ingredients from Organic Farming
(WH) – Wild Harvested Siberian plants organic extracts

Felhasználása:
Vigyél fel megfelelő mennyiségű testápolót a tiszta és száraz bőrre, gyengéden masszírozd be az egész test bőrébe, ameddig teljesen fel nem szívódik.

Térfogata:
300 ml

Paraméterek

Specifikáció
Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum Kész!
Űrtartalom
300 ml Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Tömeg
300 g (0,3 kg) Kész!
Specifikáció
Bio kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
300 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Tömeg

Tömeg
300 g (0,3 kg) Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Bio kozmetikum Kész!

Hatás

Hatás
Mindennapi használatra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NATURA SIBERICA Tuva Siberica Maral Root Moisturizing Body Cream 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURA SIBERICA Tuva Siberica Maral Root Moisturizing Body Cream 300 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NATURA SIBERICA Tuva Siberica Hydratačný telový krém Maralí koreň 300 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ