Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

NATURE BOX Shower Gel Coconut Oil 385 ml

Termékkatalógus
NATURE BOX Shower Gel Coconut Oil 385 ml
4,2 7 értékelés
Tusfürdő - nők számára, hidratáló és tápláló, hatóanyag: kókuszolaj, parabénmentes, szilikonmentes és ph-semleges, vegán kozmetikum, 385 ml-es - 3 090,91 Ft/1 l
Kód:  SG454 Termékszám:  9000101214406 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NATURE BOX Shower Gel Coconut Oil 385 ml

Nature Box Shower Gel Coconut Oil - az egzotikus felfrissülés tiszta és puha bőrt hagy maga után

A Nature Box Coconut tusfürdő kellemes felfrissülést nyújt, és tökéletesen tiszta és puha tapintású bőrt hagy maga után. A 100% hidegen sajtolt, vitaminokban és természetes antioxidánsokban gazdag 100%-os kókuszdiónak köszönhetően a bőr intenzíven hidratált lesz és gazdagodik a szükséges tápanyagokkal. Fedezd fel a természet erejét és szépségét a Nature Box márka segítségével. A vegán formula a 100%-ban hidegen sajtolt olajos eljárásnak köszönhetően megőrzi a természetes összetevők jótékonytulajdonságait, így bőröd megkapja a szükséges ápolást, amelyet megérdemel.


A Nature Box Shower Gel Coconut Oil tusfürdő legfontosabb jellemzői

  • A tusfürdő gyengéden, mégis alaposan tisztítja a test bőrét anélkül, hogy kiszárítaná azt
  • Táplál és regenerál egyben
  • A Nature Box Shower Gel Coconut Oil tusfürdő védi a bőrt a szabad gyököktől
  • Az Ecocert Greenlife által tanúsított összetevők, mint a COSMOS Natural a COSMOS szabvány szerint
  • A 100%-ban újrahasznosítható palack 98%-ban újrahasznosított anyagokból készült,  úgynevezett szociális műanyagből (a tengerpartokról és a szárazföldekről összegyűjtött műanyaghulladékot újrahasznosítják és újrafelhasználják műanyag csomagolások készítéséhez)
  • pH-semleges a bőrrel szemben, bőrgyógyászatilag tesztelt



Hogyan kell alkalmazni a Nature Box Shower Gel Coconut Oil tusfürdőt

Vigyél fel egy kis mennyiségű tusfürdőt a nedves bőrödre, hogy habot hozz létre. Óvatosan mosd meg az egész testedet, majd öblítsd le rendesen.

Tipp a használathoz

Fedezd fel a 100% hidegen sajtolt olajok szépségét más Nature Box termékcsaládokban, és találd meg kedvenc összetevőidet. A vitaminokban és természetes antioxidánsokban gazdag vegán formulák mindent megadnak bőrödnek, amire annak csak szüksége van.

A Nature Box Shower Gel Coconut Oil tusfürdő összetevői

Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Glycerin, Cocos nucifera (coconut) oil, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Coco-glucoside, Parfum (fragrance), PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-60 hydrogenated castor oil, PEG-120 methyl glucose dioleate, Caprylyl/capryl glucoside, Citric acid, Sodium benzoate, Sodium salicylate


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NATURE BOX Shower Gel Coconut Oil 385 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURE BOX Shower Gel Coconut Oil 385 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NATURE BOX Shower Gel Coconut Oil 385 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ