A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

NIVEA Black & White Silky Smooth 150 ml

Termékkatalógus
NIVEA Black & White Silky Smooth 150 ml
4,8 24 értékelés
Izzadásgátló - spray kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, üde illatú, hidratáló hatású, nem hagy foltot, 150 ml-es - 5 933,33 Ft/1 l
Változat
Kód:  DEO232 Termékszám:  9005800302072 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Black & White Silky Smooth 150 ml

A NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth izzadásgátló egy új, gyengéd formulával óvatosan gondoskodik a hónalj bőréről, tökéletes tisztaság és frissesség érzetét biztosítja, amely 48 órán át tart. Nem kell aggódnod az irritált hónalj miatt! A NIVEA izzadásgátló  selymesen puhavá varázsolja a hónaljat, még borotválkozásvagy epilálás után közvetlenül is használható. Védelmet nyújt a nem kívánt izzadás és szagok ellen, míg az alkoholmentes összetétel védi a ruhákat a fehér és sárga foltoktól. A B&W Invisible Silky Smooth izzadásgátló spray ellenállhatatlan, érzéki illattal ajándékoz meg egész napra!

A NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth izzadásgátló fő jellemzői

  • NIVEA Invisible Silky Smooth női izzadásgátló
  • megbízhatóan védi az izzadás és a kellemetlen szagok ellen 48 órán át
  • finoman gondoskodik a hónalj bőréről
  • nyugodtan használhatod borotválkozás vagy epilálás után is
  • nem hagy fehér vagy sárga foltokat a ruhákon
  • nem tartalmaz alkoholt
  • a tisztaság érzése érzéki, ellenállhatatlan illattal
  • A NIVEA Black & White izzadásgátló friss érzést nyújt egész napra

Alkalmazás:
Használat előtt alaposan rázd fel az izzadásgátlót, és kb. 15 cm távolságból közvetlenül a hónalj bőrére fújd. Hagyd megszáradni. Az izzadásgátló borotválkozás vagy epilálás után azonnal használható.

Összetétel:
bután; izobután; propán; cyclomethicone; Alumínium-klórhidrát; Izopropil-palmitát; C12-15 alkil-benzoát; Palmitamidopropil-trimonium-klorid; oktildodekanol; Disteardimonium hektorit; Propilén-karbonát; dimetikonolt; Propilénglikol; Benzil-alkohol; Alfa-izometil-ionon; citronellol; Benzil-szalicilát; parfüm

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Black & White Silky Smooth 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Black & White Silky Smooth 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Black & White Silky Smooth 150 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ