A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

NIVEA Men Silver Protect After Shave Balm 100 ml

Termékkatalógus
NIVEA Men Silver Protect After Shave Balm 100 ml
4,8 155 értékelés
Borotválkozás utáni balzsam - normál bőrre, nyugtatja a bőr irritált területeit
Változat
Kód:  KSMU0109 Termékszám:  4005808571895 Gyártó honlapja:

NIVEA Men Silver Protect After Shave Balm 100 ml

A Nivea Silver Protect After Shave balzsamját kifejezetten férfiak számára fejlesztették ki a borotválkozás utáni irritált arcbőr nyugtatása és hidratálása érdekében. Továbbfejlesztett, olajmentes és gyorsan beszívódó formulája olyan speciális hidratáló összetevőket tartalmaz, mint például az ezüst ionok, a kamilla-kivonat, vagy a B5 provitamin, amelyek táplálják és védik a bőrt. Ha borotválkozás után a bőröd száraz, feszül vagy irritált, akkor ez a balzsam tökéletes a számodra, mivel antibakteriális védelmet nyújt, táplálja, puhítja, mélyen hidratálja és gyengéden ápolja a bőrt.

A Nivea Silver Protect After Shave balzsam könnyen és gyorsan beszívódik, és azonnal nyugtatja az irritált arcbőrt. Bizonyára számodra is jó hír, hogy ez a balzsam nem hagy zsíros érzetet és nem ragacsos, viszont hatékonyan ápolja a bőrt. Alkalmazd egyenletesen az arcbőrödön és a nyakadon, a szemkörnyéki területek kihagyásával, a tökéletes hidratálás és az intenzív táplálás érdekében.

A balzsam használata minden borotválkozás után ajánlott, amelynek eredményeképp bőröd puha, tökéletesen friss és mélyen regenerálttá válik. A férfiak előszeretettel használják ezt a terméket, mivel alkalmazása rendkívül egyszerű, és láthatóan felfrissíti az arcbőrt, miközben csábító, kellemes illatával a nőkre is nagy hatással van. Miért ne próbálnád ki a Nivea Silver Protect balzsamját, amely fokozza a borotválkozás élményét, miközben ápolttá és egészségessé teszi az arcbőrt!

A Nivea hosszú évek óta egyet jelent a minőséggel, a stílussal és a hatékonysággal. A világ egyik vezető kozmetikai termékeket gyártó cégeként a Nivea közvetlen kapcsolatban áll a fogyasztóival, annak érdekében, hogy egyedülálló és innovatív termékeket fejleszthessen ki a számukra. A Nivea márka a világon minden fogyasztó bizalmát élvezi!

Aktív hatóanyagai:

  • A B5 provitamin táplálja és védi a bőrt.
  • A hidratáló összetevők megfelelő nedvességgel látják el a bőrt.
  • A kamilla-kivonat nyugtatja és ápolja a bőrt.
  • Az ezüst ionok antibakteriális védelmet biztosítanak a bőrnek.


Bőrtípus:
Minden típusú bőrre, férfiaknak.

Használata:
Alkalmazd egyenletesen a borotvált arcbőrön és a nyakon, a szemkörnyéki területek kihagyásával.

Űrtartalom:
100 ml

Összetevők:
Voda, Alcohol denat., Glycerin, Ethylhexyl cocoate, Parfum, Panthenol, Silver citrate, Chamomilla recutita flower extract, Chondrus crispus extract, Triceteareth-4 phosphate, Dimethicone, Caprylic/capric triglyceride, Sodium carbomer, Trisodium EDTA, Citric acid, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Coumarin, Citronellol

Paraméterek

Bőrtípus
Normál Kész!
Típus
Balzsam borotválkozás után Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Típus

Típus
Balzsam borotválkozás után Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Men Silver Protect After Shave Balm 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Men Silver Protect After Shave Balm 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA After Shave Balm Silver Protect 100 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ