30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

NIVEA Men Silver Protect After Shave Lotion 100 ml

Termékkatalógus
NIVEA Men Silver Protect After Shave Lotion 100 ml
4,9 71 értékelés
Aftershave - normál bőrre, nyugtatja az irritált arcbőrt
Változat
Kód:  KSMU0111 Termékszám:  4005808539604 Gyártó honlapja:

NIVEA Men Silver Protect After Shave Lotion 100 ml

A Nivea Silver Protect After Shave Lotion-t kifejezetten férfiak számára fejlesztették ki a borotválkozás utáni irritált arcbőr nyugtatása és hidratálása érdekében. A bőr minden egyes borotválkozás után rendkívül érzékennyé, gyakran irritálttá és szárazzá válik, ezért különösen fontos számára a megfelelő védelem és regeneráció. Az ezüst ionok antibakteriális védelmet nyújtanak a szennyeződések és a baktériumok ellen.

A Nivea hosszú évek óta egyet jelent a minőséggel, a stílussal és a hatékonysággal. A világ egyik vezető kozmetikai termékeket gyártó cégeként a Nivea közvetlen kapcsolatban áll a fogyasztóival, annak érdekében, hogy egyedülálló és innovatív termékeket fejleszthessen ki a számukra. A Nivea márka a világon minden fogyasztó bizalmát élvezi!

Az egyedülálló Nivea Silver Protect borotválkozás utáni arcszesz hatékony formuláját a legújabb technológiának köszönhetően ezüst ionokat, kamilla-kivonatot és B5 provitamint tartalmaz. Ezek a hatóanyagok elősegítik a bőr borotválkozás utáni regenerációját, serkentik a bőrt, nyugtatják az irritációt és tökéletes ápolást biztosítanak az arcbőr számára. Kényeztesd a bőröd ezzel a kellemes illatú, gyengéd arcszesszel a tökéletes védelem érdekében!

Aktív hatóanyagai:

  • Az ezüst ionok antibakteriális védelmet nyújtanak a bőr számára.
  • A kamilla-kivonat nyugtatja és ápolja a bőrt.
  • A B5 provitamin táplálja a bőrt, és elősegíti annak regenerációját a borotválkozás után.


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
 
Használata:
Alkalmazd egyenletesen az arcbőrödön és a nyakadon, a szemkörnyéki területek kihagyásával.
 
Űrtartalom:
100 ml

Összetevők:
Voda, Alcohol denat., Parfum, Silver citrate, Chamomilla recutita flower extract, Panthenol, Caprylic/capric triglyceride, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-8, Trisodium EDTA, Citric acid, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Coumarin, Citronellol

 

 

Paraméterek

Bőrtípus
Normál Kész!
Típus
Arcvíz borotválkozás után Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Típus

Típus
Arcvíz borotválkozás után Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Men Silver Protect After Shave Lotion 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Men Silver Protect After Shave Lotion 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA After Shave Lotion Silver Protect 100 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ