Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

NIVEA MEN Sport box

Termékkatalógus
NIVEA MEN Sport box
4,0 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: izzadásgátló és tusfürdő 3in1 - 372,50 Ft/100 ml
Kód:  VBAL7987 Termékszám:  9005800349213 Gyártó honlapja:

NIVEA MEN Sport box

A NIVEA MEN Sport box ajándékcsomag minden férfinak tetszeni fog, aki szereti a férfias illatokat és a testápolást. A készlet fújós izzadásgátlót és tusfürdőt tartalmaz. A NIVEA MEN Black&White Invisible Ultimate Impact izzadásgátló spray férfiaknak készült, hogy megbízható védelmet nyújtson az izzadás ellen anélkül, hogy fehér foltokat hagyna a fekete, illetve sárga foltokat a fehér ruhákon. A kellemesen friss illat mellett nem tartalmaz alkoholt vagy színezéket, és akár 48 órán keresztül hatékonyan véd az izzadás ellen. A NIVEA MEN Sport tusfürdő egy tisztító kozmetikum férfiak számára. A termék ásványi komplexet tartalmaz, amely erősíti, táplálja és hidratálja a bőrt. Ezt a tusfürdőt különösen a sportolók vagy a napi szinten nagy fizikai erőfeszítést végző férfiak fogják értékelni. A NIVEA MEN Sport box kozmetikai ajándékcsomag azoknak a férfiaknak ajánlott, akik szeretnek sportolni, ugyanakkor fontos számukra a testápolás.

A NIVEA MEN Sport box kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A NIVEA MEN Sport dobozos kozmetikai ajándékcsomag minden férfinak örömet okoz, aki szereti a férfias illatokat és odafigyel a testápolásra 
  • A készlet fújós izzadásgátlót és tusfürdőt tartalmaz. 
  • A NIVEA MEN Black&White Invisible Ultimate Impact Spray izzadásgátló spray megbízható védelmet nyújt az izzadás és a nemkívánatos szagok ellen akár 48 órán keresztül.
  • A NIVEA MEN Sport tusfürdő ásványi komplexet tartalmaz, amely erősíti, táplálja és hidratálja a bőrt.
  • A NIVEA MEN Sport box kozmetikai ajándékkészlet olyan férfiak számára alkalmas, akik szeretik a sportot, ugyanakkor fontos nekik a testápolás

A NIVEA MEN Sport box ajándékcsomag tartalma:
NIVEA MEN Black&White Invisible Ultimate Impact fújós dezodor, 150 ml
NIVEA MEN Sport Shower Gel tusfürdő, 250 ml

A NIVEA MEN Black&White Invisible Ultimate Impact izzadásgátló használata:
Használat előtt alaposan rázd fel a NIVEA MEN Black&White Invisible Ultimate Impact izzadásgátlót. Alkalmazd 15 cm-es távolságból közvetlenül a hónalj alatti bőrre. Hagyd megszáradni. Ne használd frissen borotvált, sérült vagy irritált bőrön. 

A NIVEA MEN Sport tusfürdő használata:
Vidd fel a NIVEA MEN Sport tusfürdőt a nedves bőrre és habosítsd fel. Alaposan öblítsd le.

Összetétel

Izzadásgátló:
Butane, isobutane, propane, ciklometikon, alumínium-klórhidrát, c12-15 alkil-benzoát, isopropyl palmitate, parfum, palmitamidopropil-trimónium-klorid, octyldodecanol, propilénglikol, disteardimonium hektorit, propilén-karbonát, dimetikonol, benzyl salicylate, benzil-alkohol, linalool, citronellol, limonene, geraniol

Tusfürdő gél:
Víz, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, Parfüm, Glicerin, Glyceryl glucoside, Sodium chloride, Kalcium-klorid, Helianthus annuus seed oil, PEG-40 hydrogenated castor oil, Polyquaternium-7, Citric acid, Glycol distearate, Laureth-4, PEG-200 hidrogénezett gliceril-palmát, Nátrium benzoát, CI 42090

Paraméterek

Űrtartalom
400 ml Kész!
Típus
Férfi Kész!
Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Tusfürdő Kész!
Típus
Férfi Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
400 ml Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Tusfürdő Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Bőrápolás Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA MEN Sport box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA MEN Sport box . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA MEN Sport box.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ