30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

NIVEA Paradise Mood doboz

Termékkatalógus
NIVEA Paradise Mood doboz
3,5 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - a csomag tartalmazza: tusfürdő, spray és szemsminklemosó - 531,43 Ft/100 ml
Kód:  VBAL7960 Termékszám:  9005800348834 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Paradise Mood doboz

Örvendeztesd meg szeretteidet a NIVEA Paradise Mood doboz ajándékcsomaggal, amely tele van ápoló kozmetikumokkal. Belsejében Fresh Blends Raspberry tusfürdőt, Floral Paradise izzadásgátlót és kétfázisos szemfesték- és sminklemosót találsz. A tusfürdő felfrissíti a bőrt és lédús málnaillatot ad. Ezenkívül 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Az izzadásgátló 48 órán át védi bőrödet az izzadságtól és a kellemetlen szagoktól, és bársonyosan puhává varázsolja azt. A kétfázisos sminklemosó a smink és a szennyeződések eltávolítása mellett a szempillák és a szemkörnyék ápolását is elvégzi. Képes kezelni a vízálló szempillaspirált, és érzékeny bőrre is alkalmas. A NIVEA Paradise Mood box kozmetikai ajándékcsomagot minden nő értékelni fogja. 

A NIVEA Paradise Mood box kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A NIVEA Paradise Mood box ajándékcsomag örömet szerez szeretteidnek
  • Belsejében tusfürdőt, izzadásgátlót és kétfázisos sminklemosót találsz
  • A Fresh Blends Raspberry tusfürdő 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz
  • A Floral Paradise izzadásgátló megvédi a bőrt az izzadástól és a szagoktól
  • A kétfázisos szem- és sminklemosó még a vízálló szempillaspirállal is megbirkózik
  • A NIVEA Paradise Mood kozmetikai készletet minden nő értékelni fogja 

A Floral Paradise izzadásgátló

Figyelmeztetés:
Veszély: rendkívül gyúlékony aeroszol. A tartály nyomás alatt áll: melegítéskor megrepedhet. Óvd a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól. Dohányzás tilos. Ne permetezd nyílt lángba vagy más gyújtóforrásba. Használat után ne szúrd át és ne égesd meg. Óvd a napfénytől. Ne tedd ki 50°C/122°F feletti hőmérsékletnek. Csak teljesen üres üveget helyezz a szemétbe. Kizárólag a rendeltetésszerű használatra. Ne fújd a szembe. Ne használd sérült vagy irritált bőrön. Kerüld a hosszan tartó alkalmazást és a közvetlen belégzést. Gyermekek elől elzárva tartandó. 


Az ajándékkészletben a következőket találod:

  • Fresh Blends Raspberry tusfürdő (300 ml)
  • Floral Paradise izzadásgátló spray (150 ml)
  • Kétfázisos szemfesték- és sminklemosó (125 ml)

Összetétel

Tusfürdő gél:
Aqua, Nátrium-lauril-szulfát, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rubus Idaeus lé, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Glicerin, Citromsav, Glycol Distearate, Laureth-4, Nátrium-klorid, Nátrium-hidroxid, Xantán gumi, Cetearyl Glucoside, Glicerin-sztearát SE, Nátrium-polinaftalénszulfonát, Denatonium-benzoát, Nátrium benzoát, TrinátriumEDTA, Phenoxyethanol, Kálium-szorbát, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Szorbinsav, Benzil-alkohol, Benzyl Salicylate Linalool, Hexyl Cinnamal, Parfüm, CI 12490.

Izzadásgátló:
Butane, Izobután, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Glycyrrhiza Glabra gyökérkivonat, Hidrolizált gyöngy, Nátrium-aszkorbil-foszfát,, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Tocopheryl Acetate, Disteardimonium Hectorite, Dimetikon, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzil-alkohol, Geraniol, Citronellol, Parfüm. Nem tartalmaz alkoholt (etil-alkohol).

Kétlépéses szem- és sminklemosó:
Aqua, Isododecane, Isopropyl Palmitate, Dimetikon, Nátrium-aszkorbil-foszfát, Kapril-kapril-glükozid, Nátrium-klorid, Citromsav, Trisodium EDTA, Benzetónium-klorid, Phenoxyethanol, CI 16035.


Paraméterek

Űrtartalom
525 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Dezodor, Szem és sminklemosó, Tusfürdő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
525 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Dezodor, Szem és sminklemosó, Tusfürdő Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Paradise Mood doboz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Paradise Mood box . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Paradise Mood box.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ