A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Olcsó kallos keratinos hajkezelés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Űrtartalom
275 ml
1000 ml
-
Haj típusa
Festett
(1)
Finom szálú
(2)
Zsíros
(1)
Normál
(1)
Sérült
(1)
Az oldalon az alábbi kallos keratinos hajkezelés kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó kallos keratinos hajkezelés kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó kallos keratinos hajkezelés kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú KALLOS Keratin Hair Mask 275 ml, amelynek bruttó ára 790 Ft. Az olcsó kallos keratinos hajkezelés oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
2 termék
4,9
KALLOS Keratin Hair Mask 275 ml
Hajpakolás női, keratinos, kiöblítendő, festett, finom szálú, zsíros, normál, sérült, száraz, hullámos és göndör, rakoncátlan és töredező és öregedő és őszülő hajra, űrtartalma 275ml, hidratáló hatás - Ár több darab vásárlása esetén 2 638,33 Ft/1 l
730 Ft -tól
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL3272
4,8 50×
KALLOS Keratin Hair Mask 1000 ml
Hajpakolás női, keratinos, kiöblítendő, finom szálú hajra, űrtartalma 1000ml, hidratáló hatás - 1 690 Ft/1 l
1 690 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL3269
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó keratinos hajkezelés Kallos Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább keratinos hajkezelés Kallos
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ