A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

OLD SPICE Timber 150 ml

Termékkatalógus
OLD SPICE Timber 150 ml
5 5 értékelés
Izzadásgátló - spray kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, fás illatú, védő hatású, hosszantartó hatású, 150 ml-es - 7 527,07 Ft/1 l
Kód:  DEO085 Termékszám:  4084500940543 Gyártó honlapja:

OLD SPICE Timber 150 ml

Az Old Spice Timber deo spray tökéletes választás  az igazán magabiztos férfiaknak, akik képesek felvenni a kesztyűt és nem félnek a fizikai megterheléstől. Fás illata egy csipetnyi mentával fűszerezve elárasztja frissességgel és olyan energiával tölti fel, hogy akár erdőket is kitudjon vágni. Az  Old Spice Timber  az intenzitásában és vadságában tér el más illatoktól, amely olyan férfiak számára fontos, akik szeretnek túllépni a határokon, és  új dolgokat felfedezni. Bizonyára értékelni fogja, hogy illata akár 48 órán át is tart napi egyszeri alkalmazás mellett, akár az edzőteremben izzad, akár kimerítő fizikai munkát végez, akár az irodában dolgozik.

Legfontosabb jellemzői

  • Old Spice Timber deo spray
  • Intenzív fás illat
  • Ideális tényleges fizikai tevékenységet végzőknek
  • Illata 48 órán át tart

Összetevők:
Bután, izobután, propán, ciklopentasziloxán, alumínium-klórhidrát, Parfüm, ciklodextrin, Aqua, Disteardimonium hektorit, dimetikon, trietil-citrát, limonén, benzil-szalicilát, linalool, alfa-Jonon Isomethyl, kumarin, Citral

Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Űrtartalom
150 ml Kész!
Típus
Férfi Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Illat

Illat
Fás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OLD SPICE Timber 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE Timber 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OLD SPICE Timber 150 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ