A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

OLD SPICE Whitewater Fireman Trio

Termékkatalógus
OLD SPICE Whitewater Fireman Trio
4,9 11 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Body Spray dezodor, tusfürdő
Kód:  VBAL476 Termékszám:  8001841905808 Gyártó honlapja:

OLD SPICE Whitewater Fireman Trio

A gyönyörű és praktikus ajándékkészletbe csomagolt Old Spice kiváló választás minden férfinak, aki meg akarja mutatni hatalmát és erejét. Burkolózz be a tusfürdő férfias illatfelhőjébe és küzdd le az izzadságot a dezodorral. Whitewater Fireman Trio szettel semmi sem állhat az utadba.

Old Spice WhiteWater tusfürdő

A WhiteWater tusfürdő nagyszerűen felfrissíti és tisztítja a férfiak testét. Az üde illat, tisztaság és a frissesség kellemes érzése mellett erősíti a férfiak önbizalmát. A tusfürdő tisztítja, hidratálja és táplálja a bőrt. Vedd körül magad a férfias illattal, amelyet a nők akár hét órán át is élvezhetnek. A terméket olyan férfiak számára tervezték, akiknek fontos a tisztaság érzése és a testük illata a munkahelyükön, otthonukban és sportban egyaránt. Az egyedülálló illat kiválóan jellemzi a férfiakat egyéniségét - bátor, határozott, vonzó és férfias. Élvezd az igazi férfiak számára megalkotott illatot!

Az Old Spice WhiteWater tusfürdő főbb jellemzői

  • Alaposan tisztítja az egész testet
  • Az Old Spice WhiteWater kellemes, friss illatú
  • A kellemes frissesség érzését nyújtja
  • A WhiteWater tusfürdő hidratálja és táplálja a bőrt

Használata:
Vidd fel nedves bőrre és óvatosan habosítsd fel. A használat után alaposan öblítsd le.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Sodium Xylenesulfonate, Citric Acid, Benzyl Benzoate, Disodium EDTA, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Magnesium Nitrate, CI 42090, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Old Spice WhiteWater dezodor

Szeretnél olyan deospray-t, amely hatékonyan küzdi le a testszagot? Szeretnél megismerni egy sajátos férfiillatot, amely felbátorít és felfrissít? Akkor válaszd az Old Spice WhiteWater férfi dezodort, amely a tiszta frissesség illatát nyújtja. Egyszerűen felvihető, és még könnyebben szárad. Csak egy fújás naponta! A Core Fragrance Release Technology-nak köszönhetően az illat egyenletesen szabadul fel a nap folyamán. Kényeztesd magad a hiányzó láncszemmel, amellyel kiteljesül a férfiasságod.

Az Old Spice WhiteWater dezodor főbb jellemzői

  • bevált Old Spice márka
  • jellegzetesen férfias illat, amely felbátorít és felfrissít
  • könnyen felvihető, gyorsan szárad
  • elegendő egy alkalommal használni naponta
  • Core technológia - egyenletesen szabadítja fel az illatot a nap során

Használat:
Permetezz egyenletesen a hónaljadra, és hagyd megszáradni.

Összetétel:
Alcohol denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Methyl cyclodextrin, Aqua, Limonene, Linalool, Hexyl cinnamal, Citronellol, Benzyl salicylate, Geraniol, Alpha-isomethyl ionone, Citral, Eugenol, Cinnamal.


Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OLD SPICE Whitewater Fireman Trio Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE WolfThorne. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OLD SPICE Whitewater Fireman Trio.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ