Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

OLIVIA GARDEN Fodrász olló SilkCut PRO 5.75 és epiláló olló 6.35

Termékkatalógus
OLIVIA GARDEN Fodrász olló SilkCut PRO 5.75 és epiláló olló 6.35
Fodrász olló
Kód:  VLS1287 Termékszám:  5414343015471 Gyártó honlapja:
OLIVIA GARDEN Fodrász olló SilkCut PRO 5.75 és epiláló olló 6.35 Megszűnt

OLIVIA GARDEN Fodrász olló SilkCut PRO 5.75 és epiláló olló 6.35

Felszerelheti magát professzionális Olivia Garden ollóval munkájához, amellyel precíz vágást fog elérni. A készlet tartalmazza az Olivia Garden SilkCut Pro 5.75 “Shear fodrász ollót és az Olivia Garden SilkCut Pro 6.35 T EUR Vékonyabb epiláló ollót, amelyek praktikus műbőr tokban vannak elhelyezve. Természetesen az olló problémamentes kezeléséhez és karbantartásához is van olaj és kendő. Az olló könnyű és stabil felépítésű, extra éles pengékkel. Ez az egyedülálló szett minden fodrász számára kiváló eredmények elérésének alapja.

Az Olivia Garden fodrász olló - SilkCut PRO 5.75 és epiláló olló 6.35 - legfontosabb jellemzői

  • Professzionális Olivia Garden olló a pontos vágáshoz
  • A szett fodrász ollót tartalmaz Olivia Garden SilkCut Pro 5.75 “Olló és epiláló olló Olivia Garden SilkCut Pro 6.35 T EUR Hígító
  • Praktikus műbőr tokban
  • Az olló könnyű és stabil felépítésű
  • Extra éles pengékkel

Pontos vágás hajszálak nélkül

Kialakításának köszönhetően azonnal beleszeret a professzionális Olivia Garden SilkCut PRO 5.75 japán acél ollóba. A kényelmes kezelhetőséget az ergonomikus formájú fogantyú biztosítja, amely lehetővé teszi az olló minden ujjal tartását, megkönnyítve ezzel munkáját. A vágás abszolút kényelmét a kisujj támasza garantálja. Az olló működését a saját igényeihez igazíthatja egy tökéletesen állítható, sima forgó mechanizmusú központi csavarral. A könnyű Olivia Garden SilkCut PRO 5.75 olló rendkívül éles és kézzel vágott domború pengékkel nyer. Kényelmes szilikon hangtompítóval is rendelkeznek.

Kiváló minőségű Olivia Garden SilkCut Pro szőrtelenítő olló

A SilkCut Pro 6.35 T EUR hígító kiváló minőségű japán acélból készül, ami garancia a hosszú élettartamra. Az olló működését a saját igényeihez igazíthatja egy tökéletesen állítható, sima forgó mechanizmusú központi csavarral. Vastag hajat vághat, és különféle frizurákat készíthet az extra éles, kézzel vágott pengéknek köszönhetően, amelyekkel simán elérheti a csúszós vágást. Az ergonomikus forma és a hüvelykujj támasz biztosítja a kényelmes kezelhetőséget.

A készlet a következőket tartalmazza:
fodrász olló Olivia Garden SilkCut Pro 5.75 “Nyíró
Olivia Garden SilkCut Pro 6.35 T EUR Hígító
olaj
szövet
műbőr tok

Színes olló:
ezüst

Olló anyaga:
Japán acél

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OLIVIA GARDEN Fodrász olló SilkCut PRO 5.75 és epiláló olló 6.35
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLIVIA GARDEN Kadeřnické nůžky SilkCut PRO 5.75 a efilační nůžky 6.35. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OLIVIA GARDEN Kadeřnické nůžky SilkCut PRO 5.75 a efilační nůžky 6.35.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ