AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

PACO RABANNE EdT Set 20 ml

Termékkatalógus
PACO RABANNE EdT Set 20 ml
4,7 3 értékelés
Parfüm szett - tartalma: 1 Million EdT 5 ml + 1 Million Parfum 5 ml + Invictus EdT 5 ml + Phantom EdT 5 ml - 99 950 Ft/100 ml
19 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KPFA1141 Termékszám:  3349668604692

PACO RABANNE EdT Set 20 ml

A luxus ajándék kollekció népszerű illatokkal férfiaknak 4 miniatűr illatot tartalmaz:Paco Rabanne 1 Million EDT, Paco Rabanne 1 Million parfüm, Paco Rabanne Invictus EDT és Paco Rabanne Phantom EDT.A márka leghíresebb, valódi bőr illatát eau de toilette és parfüm formájában, a sportosan friss Paco Rabanne Invictus-t különleges üvegben, és egy karakteres illatot nappalra és éjszakára egy eredeti, robot formájú üvegben.A gyönyörű díszdoboz teszi a Paco Rabanne Men's Mini Set Gift Set Fragrances illatkollekciót vonzó ajándékká.

A Paco Rabanne Men's Mini Set Gift Set Fragrances legfontosabb jellemzői

  • A Paco Rabanne Miniatűr utazószett 4 népszerű férfi illat miniatűr kiszerelését tartalmazza
  • A Paco Rabanne 1 Million ikonikus illata méltán a márka leghíresebb parfümje
  • Az Invictus egy érzékien friss, sportos illat, amely az energiát, a dinamizmust, a tisztaságot és a férfias erőt testesíti meg
  • Érdekes trófea alakú palack
  • A Phantom egy merész illat a krémes levendula, az energizáló citrom és a szexi fás vanília jegyeivel
  • A parfümkollekció gyönyörű díszdobozba csomagolt

A Paco Rabanne 1 Million intenzív bőr illatú

A valódi bőr csodás illata.Mégis fűszeres és friss.Egy pompás illat, amely már az első tónusaiban felkavaró. Egy komplex eau de toilette, amely édes, lédús mandarint és borsmentát kombinál.Élénk rózsaszín fahéjjal intrikát és frissességet kelt.Egy kétértelmű és elegáns illat, amely férfias szellemet és szenvedélyt sugároz.A jellegzetes borostyánszín bőr merész és gazdag.Fehér fák, matt szőke bőr, borostyán és szexi pacsuli.Egy parfüm, amely felfrissít, de végül összezavar.A Paco Rabanne 1 Million ikonikus illata méltán a márka leghíresebb parfümje.Bújj ebbe a friss, édes illatba, amely ideális az ambiciózus és sikeres férfiak számára, akik pontosan tudják, mit akarnak.

Kihagyhatatlan üveg

Az eau de toilette-t Paco Rabanne divatja ihlette, és a híres parfümőrök, Christoph Reynaud, Olivier Pescheux és Michel Girard alkották meg.Ezt az újdonságot 2020-ban mutatták be be, és ahogy a neve is mutatja, azonnal milliók lettek rajongói.A PACO RABANNE 1 Million EdT egy kihagyhatatlan aranyszínű üvegben kapott helyet.A Paco Rabanne 1 Million EdT mindennapi használatra ajánlott.

Az Invictus eau de toilette férfiaknak két ellentétes erőt testesít meg:harapós frissességet és tüzes hőséget

A Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette egy érzékien friss, sportos illat, amely az energia, a dinamizmus, a tisztaság és a férfias erő megtestesítője.Az invictus latin kifejezés, ami legyőzhetetlent jelent.Az illat üvegének érdekes formája a győzelem kupáját ábrázoló trófea formáját idézi.A pezsgő, energikus Invictus illat a friss gyümölcsök, virágok és fűszerek keveréke, egy nagyon jellegzetes alapjeggyel.A keserű grapefruit enyhén keveredik a naranccsal és az édes mandarinnal.A vizes jegyek tisztaságot és eleganciát kölcsönöznek ennek az illatnak.A jázmin mámorító illata a győzelem illatával vagyis a babérlevél összetéveszthetetlen illatával keveredik.A borostyán és a pacsuli erős alapot képez fás tónusokkal és tölgymohával.

A luxus kézművesség és az új technológiák ütközéséből született futurisztikus illat

A Paco Rabanne Phantom EdT egy jellegzetes illat, amely citrusok és fák aromás keverékén alapulAz eau de toilette alapját a fák másodlagos illatai egészítik ki, ezért cédrus, szantálfa vagy rózsafa illatú.Az illat összetevői között citrusfélék és vanília is szerepel.Ezt az eau de toilette-t nappali és esti használatra egyaránt tervezték. A Paco Rabanne Phantom EdT Spanyolországból származik.

A csomag tartalma:
Paco Rabanne 1 Million EDT 5 ml
Paco Rabanne 1 Million parfüm 5 ml
Paco Rabanne Invictus EDT 5 ml
Paco Rabanne Phantom EDT 5 ml

Összetétel

1 millió EDT: DENATURÁLT ALKOHOL.., PARFÜM (ILLAT), AQUA (VÍZ), KUMARIN, LIMONEN, HYDROXYCITRONELLAL, ALFA-IZOMETIL-IONON, LINALOOL, BENZIL-ALKOHOL, CINNAMAL, EUGENOL, CITRAL, CITRONELLOL,.

1 millió parfüm: Alkohol Derat.., Parfüm (illat), Víz (víz), benzil-szalicilát, alfa-izometil-ionon, limonen, butil-metoxidibenzoil-metán, etil-hexil, etil-hexil, eunhelnol, eulhenl, eul, eul, eulhelnol, eulhelhelhelnol, eulhelhelhelMelhelMl, etil-hexil-hexil. (PIROS 4), CI 60730 (EXT. LILA 2), CI 19140 (SÁRGA 5).

INVICTUS EDT: DENATURÁLT ALKOHOL.., PARFÜM (ILLAT), VÍZ (VÍZ), BENZIL-SZALICILÁT, LIMONEN, LINALOOL, KUMARIN, BUTIL-BOXIDIBENZOIL-METÁN, ETIL-HEXIL-SZALICILÁT, CITRONELLOL-CITRONELLOL-EXTOLHA0ANIOL0 CI 19140 (SÁRGA 5), CI 14700 (PIROS 4), CI 42090 (KÉK 1).

Paco Rabanne Phantom EDT: DENATURÁLT ALKOHOL.., PARFÜM (ILLAT), VÍZ (VÍZ), LIMONEN, LINALOOL, KUMARIN, BUTILMETOXIDIBENZOILMETÁN, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, BENZIL-ALKOHOL. IOCI

Paraméterek

Összehasonlít
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Származási hely
Spanyolország Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Származási hely
Spanyolország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
20 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PACO RABANNE EdT Set 20 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PACO RABANNE EdT Set 20 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PACO RABANNE EdT Set 20 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ