30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

PACO RABANNE Invictus 100 ml

Termékkatalógus
PACO RABANNE Invictus 100 ml
5 1 értékelés
Borotválkozás utáni balzsam - normál bőrre, nyugtatja a bőr irritált területeit - 169 900 Ft/1 l
Kód:  KPFH356f Termékszám:  3349668515721

PACO RABANNE Invictus 100 ml

A férfiaknak kifejlesztett Paco Rabanne Invictus borotválkozás utáni balzsam célja, hogy ápolja a bőrt a borotválkozás után. A borotválás rendszeres tevékenységet jelent a legtöbb férfi számára, ha törődni akarnak a megjelenésükkel, de gyakran ez az arcukon is nyomot hagy különféle irritációk formájában. Ez a termék nemcsak tökéletes ápolást biztosít, de meg is nyugtatja a bőrt, amely hosszú ideig remek illatú lesz. Ez érzékien friss, sportos illat az energiát, a dinamizmust, a tisztaságot és a férfias erőt testesíti meg. Az invictus latin kifejezés jelentése legyőzhetetlen. Az Invictus illat pezsgő és energikus, a friss gyümölcsök, virágok és fűszerek keveréke egy kimondottan egyedi aromát eredményezett.


A keserű grapefruit nagyszerű kombinációt alkot a naranccsal és az édes mandarinnal. A balzsam az egyértelműséget és a tisztaságot a vizes illatjegyeknek köszönheti. A jázmin mámorító illata a keveredik a győzelem félreérthetetlen illatával, a babérral. Erős alapját az ámbra és a pacsuli, valamint fás illatok, a tölgy és a moha egészíti ki. Ezt az egyedülálló borotválkozás utáni balzsamot olyan férfiaknak alkották, akik tudják, hogyan kell nyerni, és nem titkolják férfias erejüket. Használd ezt a borotválkozás utáni balzsamot, hogy bőröd puha és tökéletesen ápolt legyen!


Alkalmazás:

Vidd fel az arcbőrre és a nyakra. Használd minden borotválkozás után.


Térfogat:

100 ml

Paraméterek

Űrtartalom
100 ml Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Típus
Balzsam borotválkozás után Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Típus

Típus
Balzsam borotválkozás után Kész!
Megjegyzés:
Termékek: Paco Rabanne Invictus 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PACO RABANNE Invictus 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PACO RABANNE Invictus 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Paco Rabanne Invictus 100 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ