AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

PALMOLIVE Memories of Nature Flower Field tusfürdő 500 ml

Termékkatalógus
PALMOLIVE Memories of Nature Flower Field tusfürdő 500 ml
5 3 értékelés
Tusfürdő - nők számára, hidratáló és tápláló, természetes összetevőjű, natúr és környezetbarát kozmetikum, 500 ml-es - 1 980 Ft/1 l
Változat
Kód:  SG856 Termékszám:  8718951426245 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PALMOLIVE Memories of Nature Flower Field tusfürdő 500 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és felfrissült legyen fürdés vagy zuhanyzás után? Akkor szerezd be a jól ismert PALMOLIVE tusfürdőt, amely minden bőrtípusra ideális választás. A tusfürdő fő fókusza a következőre irányul: hidratáló és tápláló szer. Ez a minőségi tusfürdő telis-tele van a természetből származó kimagasló összetevőkkel. A flakonban csak a tiszta természet egy darabját és egy teljesen organikus terméket kapsz. Az ellenőrzött biogazdálkodásból származó, gondosan kiválasztott összetevők kivételes ápolást garantálnak. Megfelelő ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását és még az illata is gyönyörű.

PALMOLIVE Memories of Nature Flower Field tusfürdő 500 ml tusfürdő főbb jellemzői

  • PALMOLIVE tusfürdő segítségével a bőröd gyönyörűen puha és hidratált lesz
  • Hatás: hidratáló és tápláló
  • Összetétele: természetes összetevőjű
  • A kiváló PALMOLIVE tusfürdője minden bőrtípusra ajánlott
  • Természetes összetevőkből áll
  • Maximális űrtartalma: 500 ml

Összetétel

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Cananga Odorata Flower Oil, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Juniperus Virginiana Oil, Rosa Damascena Flower Extract, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 16255, CI 17200.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PALMOLIVE Memories of Nature Flower Field tusfürdő 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PALMOLIVE Aroma Essence Alluring Love sprchový gel 500 ml . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PALMOLIVE Memories of Nature Flower Field sprchovací gél 500 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ