A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

PALMOLIVE Wellness Nourish tusfürdő 500 ml

Termékkatalógus
PALMOLIVE Wellness Nourish tusfürdő 500 ml
Tusfürdő - nők számára, hidratáló és tápláló, hatóanyag: bambuszvaj és illóolajok, természetes összetevőjű, natúr és környezetbarát kozmetikum, 500 ml-es - 1 980 Ft/1 l
Változat
Kód:  SG861 Termékszám:  8718951436503 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PALMOLIVE Wellness Nourish tusfürdő 500 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd mindig hidratált és felfrissült legyen fürdés után? Akkor vedd meg a jól ismert PALMOLIVE csodás tusfürdőjét, amely minden bőrtípusra ideális választás. A tusfürdő fő hatása a következőre irányul: hidratáló és tápláló szer. Ez a neves tusfürdő telis-tele van a természetből származó kimagasló összetevőkkel. A flakonban a tiszta természet egy darabját és egy teljesen organikus terméket kapsz. Bambuszos esszencia kínálata biztosan elvarázsol majd, és élvezetesebbé teszi a mindennapi bőrápolási rutinodat. Az ellenőrzött biogazdálkodásból származó, gondosan kiválasztott összetevők kivételes ápolást biztosítanak. Megfelelő ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását és még az illata is gyönyörű.

PALMOLIVE Wellness Nourish tusfürdő 500 ml tusfürdő lényegesebb jellemzői

  • PALMOLIVE tusfürdő segítségével a bőröd azonnal bársonyosan puha és hidratált lesz
  • Hatás: hidratáló és tápláló
  • Összetétel: természetes összetevőjű
  • A megbízható PALMOLIVE tusfürdője minden bőrtípusra ajánlott
  • A termék aktív hatóanyagai a következők: bambuszvaj és illóolajok
  • Kizárólag természetes összetevőkből áll
  • Maximális űrtartalma: 500 ml

Összetétel

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Glycerin, Polyquaternium-7, Citric Acid, Coco-Glucoside, Tetrasodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vanilla Planifolia Extract, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Coumarin, Limonene, CI 15985.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PALMOLIVE Wellness Nourish tusfürdő 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PALMOLIVE Thermal Spa Smooth Butter sprchový gel 500ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PALMOLIVE Wellness Nourish sprchovací gél 500 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ