Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

PERCY NOBLEMAN Tradition Shaving Kit

Termékkatalógus
PERCY NOBLEMAN Tradition Shaving Kit
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag tartalmaz: borotvakrém 100 g, borotvakefe, borotvatartó
Kód:  VBAL491 Termékszám:  742271476510
PERCY NOBLEMAN Tradition Shaving Kit Megszűnt

PERCY NOBLEMAN Tradition Shaving Kit

A Traditional Shaving Kit egyedülálló ajándékkészlet a klasszikus borotválkozáshoz szükséges segédeszközökkel, egy igazán eredeti ajándék a férfiak számára. Ez a luxus PERCY NOBLEMAN készlet tartalmaz egy PERCY NOBLEMAN márkájú borotválkozó krémet és egy PERCY NOBLEMAN márkájú borotválkozó kefét a márka borotválkozó tálja mellett. Nosztalgiázz egy kicsit és emlékezz azokra az időkre, amikor a borotválkozás a férfiak számára igazi művészetet jelentett.

A PERCY NOBLEMAN Traditional Shaving Kit ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Eredeti ajándékszett klasszikus borotválkozó segédeszközökkel
  • PERCY NOBLEMAN Traditional Shaving Kit készlet borotválkozó krémmel, kefével és tállal
  • A PERCY NOBLEMAN borotválkozó krém az erős és sima hab érdekében
  • A PERCY NOBLEMAN kefe és tál kézzel készültek

Kézzel készített kefe és borotválkozó tál

A PERCY NOBLEMAN borotválkozó kefe vaddisznó sörtéből készült Németországban. Kifejezetten borotválkozó tálhoz történő felhasználásra tervezték, hiszen segítségével precízen viheted fel a borotválkozó krémet, selymesen sima és tökéletes borotválkozást eredményez. A puha sörték gondoskodnak a borotválkozó krém egyenletes felkenéséről illetve a bőr védelméről borotválkozás előtt.

Használat:
Nedvesítsd meg a kefét meleg vízzel. Add hozzá a Percy Nobleman borotválkozó krémet, hagyd habozni majd, vidd fel a szakálladra.

Ápolás:
Alaposan öblítsd le meleg vízzel használat után, majd hagyd megszáradni.

PERCY NOBLEMAN luxus borotválkozó krém

A PERCY NOBLEMAN prémium borotválkozó krém klasszikusnak számít a férfi kozmetikumok között. Nagyon sima és erőteljes habot képez, amelyen tökéletesen csúszik az általad választott borotva penge. A Signature Fragnance krém borostyán, különleges dohány, érzéki pézsma és finom vanília illatjegyekkel készült.

Használat:
Helyezz egy kis mennyiségű krémet a borotválkozó tálba. A kefe segítségével képezz belőle habot. A felhabosított krémet vidd fel az arcodra, majd borotválkozz meg.

Összetétel:
Aqua (Water), Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Citronellol.


Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PERCY NOBLEMAN Tradition Shaving Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PERCY NOBLEMAN Tradition Shaving Kit.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ