A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9353 Fekete Made in Solingen

Termékkatalógus
PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9353 Fekete Made in Solingen
5 1 értékelés
Manikűr szett - 5 eszköz, eszközök anyaga nikkelezett acél, tok színe fekete, tok anyaga bőr
Kód:  KSMA0139 Termékszám:  4003349122453 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9353 Fekete Made in Solingen Megszűnt

PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9353 Fekete Made in Solingen

A Pfeilring Solingen tekintélyes gyártója egy újdonsággal érkezik meg Önhöz, egy luxus 5 db-os manikűr készlettel, amely elsősorban a feldolgozás minőségével. A luxus a kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült anyagokban, és a valódi bőrből készült, egyszerű cipzárral ellátott fekete tokban mutatkozik meg. Ennek a manikűr készletnek az ajándékozásával magát a luxus manikűr élményét adományozza, amely minden nő álma. 

A fő okok a vásárlásra

  • fekete valódi bőr tok cipzárral
  • rozsdamentes acél kivitelezés
  • a neves manikűr-készlet gyártótól

A manikűrkészlet tartalma

  • körömvágó olló
  • ferde csipesz
  • zafír körömreszelő
  • Kétoldalas manikűr eszköz
  • körömcsipesz

Manikűr

A tiszta és szépen ápolt körmök manapság a mindennapos higiénia részei, és a körömápolás nem idegen a férfiak számára sem, a nők mellett. A manikűrözés elérhető a speciális szépségszalonok és a körmös stúdiók szolgáltatásai közt. Ennek ellenére azonban, egyre inkább jellemző, hogy a nők és a férfiak jó minőségű eszközöket igényelnek, amelyek segítik őket a tökéletes körmök megformálásában a saját otthonuk kényelmében. Ez a gazdagon berendezett készlet teszi majd nagyszerűvé az otthoni manikűrözés folyamatát!

A manikűrözést nem csak esztétikai szempontból alkalmazzák, hanem egészségügyi szempontból is, az egészséges körmök érdekében. Minden embernek kizárólag a saját manikűr készletét lenne szabad használnia az esetleges fertőzések elterjedésének elkerülése érdekében. Azonban, még ha csak a személyes, saját manikűr készletét is használja, akkor is követnie kell bizonyos higiénés eljárásokat, mint például az eszközök mosása és fertőtlenítése, alkalmi olajozása és annak száraz környezetben való tárolása. A tartó, amely szintén a csomag része és gyönyörűen díszített strasszokkal van ellátva, segít majd az eszközeinek megfelelő tárolásában.

A Solingen manikűr készlet a kiváló minőségű manikűrről, a kiemelkedő kivitelezésről és a tartósságáról híres. A Solingen manikűrkészlet tartók praktikus megoldásokat és kiváló minőségű, tartós anyagból készült eszközöket biztosítanak. Bízzon a minőségben, és vegyen Ön is Solingen manikűrt !

Paraméterek

Típus
Uniszex Kész!
Tok anyaga
Bőr Kész!
Eszköz anyaga
Nikkelezett acél Kész!
Eszközök száma
5 Kész!
A készlet tartalma
Körömcsipesz, Körömolló, Körömreszelő, Csipesz, Körömágybőr visszatoló Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Anyag

Tok anyaga
Bőr Kész!
Eszköz anyaga
Nikkelezett acél Kész!

Eszközök száma

Eszközök száma
5 Kész!

A készlet tartalma

A készlet tartalma
Körömcsipesz, Körömolló, Körömreszelő, Csipesz, Körömágybőr visszatoló Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Motívum

Motívum
Motívum nélküli Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9353 Fekete Made in Solingen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PFEILRING SOLINGEN Luxusní manikúrová sada 9353 Černá Made in Solingen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PFEILRING SOLINGEN Luxusná manikúrová súprava 9353 Čierna Made in Solingen.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ