A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9359-8630 kék Made in Solingen

Termékkatalógus
PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9359-8630 kék Made in Solingen
Manikűr szett - valódi bőrből készült, színes tokban, 5 részes, csúcsminőségű Solingen segédeszközöket tartalmaz, amelyekre élettartam garancia vonatkozik
Kód:  KSMA0136 Termékszám:  4003349125522

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9359-8630 kék Made in Solingen Megszűnt

PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9359-8630 kék Made in Solingen

A Pfeilring Original Solingen 9350 egy otthoni manikűrözéshez tervezett készlet, amely gyönyörű kék színű bőr tokban érkezik. A manikűrözés egy szépészeti eljárás, amely során a kézfejen található körmöket teszik rendbe. A fő cél a körmök rendbetétele és a körülötte található elhalt bőr eltávolítása. A külön erre szakosodott szépségszalonokban és körmös szakembereknél gyakran végeznek manikűrözést. Azonban a nők és a férfiak manapság szívesebben szerzik be a prémium minőségű eszközöket, hogy az otthonunk kényelmében készíthessék el az ápolt körmöket. Ez a luxus készlet megbízható segédeszköz, minden elvárásodnak megfelel!

A luxus manikűrkészlet egy kék bőr tokban található, tartalmaz egy körömvágó ollót, bőrvágó ollót, praktikus ferde csipeszt, zafír körömreszelőt és kétoldalas eszközt a köröm tisztításához és a kutikula kiigazításához. Ezek a különleges eszközök megbízható segítséget nyújtanak az otthoni manikűrözésben. A csúcs-modern eszközök segítségével a manikűrözés folyamata egy kellemes és pihentető tevékenység lehet, amelyet az otthonod kényelmében élhetsz át!

A manikűrözést nem csak esztétikai okokból végzik, a gyönyörű és egészséges körmöknek higiéniai oka is van. Azért is fontos a megfelelő manikűrözés, hogy megelőzzük az esetleges fertőzések elterjedését otthonunkban. Amennyiben saját manikűrkészlettel rendelkezel, úgy nem árt, ha elvégzel jó néhány higiéniai folyamatot, mint például az eszközök megtisztítása és fertőtlenítése, esetenkénti olajozása, illetve száraz helyen történő tárolása. A bőr tok, amely a készlet része, segítséget jelenthet az eszközök szervezett tárolásában.

A Solingen manikűrkészlet olyan kiváló minőségű eszközöket tartalmaz, amely elsősorban páratlan feldolgozásáról és hosszú élettartamáról híres. A manikűrkészlet tartó valódi bőrből készült, magukat az eszközöket pedig kitűnő minőségben és strapabíró anyagokból gyártják. Ez a manikűrkészlet élettartam garanciával büszkélkedhet. A garancia nem vonatkozik a helytelen használatból fakadó sérülésekre, illetve a nedves környezet okozta károsodásra. Bízz a minőségben és szerezd meg a Solingen manikűrkészletet!

A tok tartalma

  • Körömvágó olló
  • Bőrvágó olló
  • Zafír körömreszelő
  • Ferde csipesz
  • Kétoldalas manikűr eszköz

Tok:
Négyszögletes és cipzáros, valódi bőr anyagból, méretek 13,5 x 6 cm zárva, 13,5 x 13 cm-es nyitott állapotban

Tok színe:
kék

Eszközök felülete:
nikkelezett


Paraméterek

Típus
Női Kész!
Tok anyaga
Bőr Kész!
Eszköz anyaga
Nikkelezett acél Kész!
Eszközök száma
5 Kész!
A készlet tartalma
Körömolló, Körömreszelő, Csipesz, Körömágybőr visszatoló Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Anyag

Tok anyaga
Bőr Kész!
Eszköz anyaga
Nikkelezett acél Kész!

Eszközök száma

Eszközök száma
5 Kész!

A készlet tartalma

A készlet tartalma
Körömolló, Körömreszelő, Csipesz, Körömágybőr visszatoló Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Motívum

Motívum
Motívum nélküli Kész!

Anyag

Eszköz anyaga
Nikkel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9359-8630 kék Made in Solingen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PFEILRING SOLINGEN Luxusní manikúrová sada 9359-8630 Modrá Made in Solingen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PFEILRING SOLINGEN Luxusná manikúrová súprava 9359-8630 Modrá Made in Solingen.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ