30 dnů na vrácení Shop roku

PIZ BUIN Allergy Lotion SPF15 200 ml

Termékkatalógus
PIZ BUIN Allergy Lotion SPF15 200 ml
4,8 12 értékelés
Naptej - érzékeny bőrre és allergiásoknak - 21 450 Ft/1 l
Kód:  KSOP0080l Termékszám:  3574660538274

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PIZ BUIN Allergy Lotion SPF15 200 ml

A Piz Buin Allergy Lotion SPF 15 egy luxus naptej SPF 15 faktorral, amely minden típusú női és férfi bőrre alkalmas, még a rendkívül érzékeny bőrre is. Ez a kivételes naptej egész napos hidratálást és védelmet biztosít a káros napsugárzással szemben, javítja a bőr rugalmasságát és ragyogást kölcsönöz neki, védi az UVA és UVB sugarakkal szemben, megakadályozza a leégést, nem tömíti el a pórusokat, és gyorsan felszívódik. Emellett vízálló és antiallergén, valamint nyugtató hatása is van.

Hatóanyagai:
A Helioplex technológia az E-vitaminnal együtt biztosítja a celluláris védelmet a napfény negatív hatásaival szemben, így megakadályozva a bőr idő előtti öregedését.

Alkalmazás:
Vidd fel a bőrödre 20 perccel napozás előtt, illetve ismételd meg fürdés és törölközés után is.

Hatások:
A termék alkalmazásának eredménye, hogy a bőr összetetten védett, hidratált és friss lesz.

Specifikációk:
A termék minden típusú bőrre alkalmas, még a rendkívül érzékeny bőrre is.
Tartalom: 200 ml

Összetétel:
[PR-007786], Aqua, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butylene Glycol, Octocrylene, Glycerin, Dimethicone, VP/Hexadecene Copolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Nano), Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Pentylene Glycol, Acrylates Copolymer, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alcohols, Decyl Glucoside, Polysorbate 20, Sodium Lauryl Sulfate, Cetearyl Alcohol, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Xanthan Gum, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Ascorbyl Palmitate, Phenoxyethanol, Parfum

Paraméterek

Űrtartalom
200 ml Kész!
Védőfaktor
15 SPF Kész!
Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Tej Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
15 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Tej Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PIZ BUIN Allergy Lotion SPF15 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Skin Lotion SPF15 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Piz Buin Allergy Lotion SPF15 200 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ