Shop roku Shop roku

Piz Buin Instant Glow SPF30 150 ml

Termékkatalógus
Piz Buin Instant Glow SPF30 150 ml
5 3 értékelés
Naptej - 30 védőfaktoros, kisbabák részére, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra használható és testre használható, 150 ml-es - 38 600 Ft/1 l
Kód:  KSOP0275 Termékszám:  3574661312484 Gyártó honlapja:

Piz Buin Instant Glow SPF30 150 ml

Szeret napozni? Gondoljon a bőrének megfelelő védelmére!  A minőségi és különleges fényvédő megbízhatóan védi bőrét. Ez a naptej speciális összetételével remekel. Részecskék alkotják, amelyek gondoskodnak a krém gyors felszívódásáról és a napozás során elért ragyogó bőr végeredményéről. Nem tartalmaz önbarnító összetevőket, nem ragad, és ellenáll a víznek és a verejtéknek. Élvezze a napsütést gond nélkül és tűnjön ki ragyogóan szép bőrével!

Legfontosabb jellemzők

  • Gyorsan felszívódik
  • Nem tapad
  • Vízálló és verejték álló
  • Ragyogóvá teszi a bőrszínt
  • Nem tartalmaz önbarnító összetevőket
  • Kiváló minőségű

Összetétel

Béta-karotin:

Narancssárga színű pigment, amely megtalálható a gyümölcsökben és zöldségekben. Segít fenntartani az egészséges, természetes tónusú bőrt.

Karamell:

Barna bőr pigment amely megadja a kívánt bőr tónust és fenntartja az egészséges és fiatalos bőrszínt. 

Fényvisszaverő gyöngyökkel:

Ez a speciális összetevő egyedülálló, mivel arany színű ragyogást biztosít. A többrétegű pigment technológiának köszönhetően a fény minden egyes pigment rétegen tükröződik, ami egy teljesebb bőrszínt eredményez. A végeredmény egy finom, teljesebb arany szín. 

 

Specifikáció:

Fő összetevők:

aqua, oktokrilén, 12-15 szénatomos alkil-benzoát, hexil-szalicilát, butilén-glikol, izopropil-izosztearát, kálium-cetil-foszfát, bisz-ethylhexyloxyphenol metoxifenil triazin, butil-metoxidibenzoilmetán, triacontanyl PVP, gliceril-sztearát, PEG-100-sztearát, alumínium-keményítő-oktenil-szukcinát, Zea mays olajat , tribehenin, akrilát / 10-30 szénatomos alkil-akrilát térhálós polimert, csillám, szilícium-dioxid, dinátrium-EDTA-t, nátrium-hidroxid, tokoferil-acetát, pentaeritrit-tetra-d-terc-butil-L hidroxi-hidrocinnamát klórfenézin, benzil-alkohol, fenoxi-etanol, parfüm, karamell, vagy 40800, vagy 77891.

Alkalmazás:

Vigye fel egyenletesen és kellő mennyiségben a bőrre napozás előtt. Kisebb mennyiségben alkalmazva jelentősen csökken a védelem szintjének hatékonysága. Alkalmazza gyakran, különösen fürdés és megszáradás után, vagy izzadás esetén.

Kiszerelés:

150 ml-es

A termék típusa:

naptej

 

Paraméterek

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
150 ml Kész!
Milyen problémára ajánlott
Kipirosodott bőrre Kész!
Védőfaktor
30 SPF Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott
Kipirosodott bőrre Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
30 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Tej Kész!
Egyéb jellemzők
Arcra, Testre Kész!

Ajánlott

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Piz Buin Instant Glow SPF30 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN Instant Glow Lotion SPF30 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PIZ BUIN Instant Glow Lotion SPF30 150 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ