Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml

Termékkatalógus
PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml
4,7 3 értékelés
Napozó spray - - 22 450 Ft/1 l
Kód:  KSOP0279 Termékszám:  3574660627695 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml Megszűnt

PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml

A 200 ml-es, ultrakönnyű, 15-ös faktorszámú PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray napozó spray azonnali és hatásos védelmet nyújt az UVA és UVB sugárzásokkal szemben, véd a leégéstől, és megakadályozza a napsugarak hatása miatt fellépő korai bőröregedését. Intenzíven hidratálja bőrét, rugalmassá teszi és megelőzi a bőr túlzott kiszáradását és hámlását. A könnyed állaga miatt egyszerűen alkalmazható, gyorsan felszívódik, fehér foltok és zsíros réteg képződése nélkül. A termék a gazdag alapanyagoknak köszönhetően tartalmazza az izzadás és vízálló formulákat is, így megvédi bőrét úszás és fürdőzés közben. Kényeztesse bőrét ezzel a minőségi napozó spray-jel, és tegyen szert gyönyörű, egészséges körülmények közt létrejött barna tónusra.

Hatóanyagai:

  • az exkluzív Helioplex™ technológia optimális védelmet biztosít a bőr sejtjeinek számára az UVA és UVB sugarak káros hatásaival szemben
  • az E-vitamin kiemelkedően magas antioxidáns hatóanyagokkal rendelkezik,  védi a bőrt a szabad gyököktől, és meggátolja az öregedését
  • a hidratáló összetétel az egész nap folyamán biztosítja a bőr hidratáltságát

Hatásai:
A napozó spray használata után a bőr tökéletesen védett, természetesen és gyönyörűen napbarnított, selymes és sima, csodálatosan hidratált, rugalmas és bársonyos.

Alkalmazása:
A napozó spray-t használat előtt rázza fel, és 20 perccel a napozás megkezdése előtt egyenletesen vigye fel a bőrére. Ne fújja közvetlenül az arcára, vigyen fel belőle a tenyerére, és úgy kenje az arcára. Szükség szerint, főleg a hosszabb fürdőzés vagy a törülközés után ismételje meg a folyamatot. 


A bőr típusa:
A termék minden bőrtípusra alkalmazható.

Hozzávalók:

[PR-009859], Aqua, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Butylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Dimethicone, VP/Hexadecene Copolymer, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutlyphenol (Nano), Acrylates Copolymer, Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, C12-20 Alkyl Glucoside, Decyl Glucoside, Polysorbate 20, Sodium Lauryl Sulfate, Polyacrylate-13, Polyisobutene, C14-22 Alcohols, Xanthan Gum, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Cetearyl Alcohol, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

Paraméterek

Űrtartalom
200 ml Kész!
Védőfaktor
15 SPF Kész!
Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Spray Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
15 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Spray Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray SPF15 200 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ