A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Premium Line 6 darabos manikűr szett PL 214ZV, Solingenben készült

Termékkatalógus
Premium Line 6 darabos manikűr szett PL 214ZV, Solingenben készült
Körömvágó készlet - hatrészes, velúr tok
Kód:  KSMA0204 Termékszám:  8595162103598

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Premium Line 6 darabos manikűr szett PL 214ZV, Solingenben készült Megszűnt

Premium Line 6 darabos manikűr szett PL 214ZV, Solingenben készült

A Solingen Premium Line PL 1693CN 6 darabos manikűrkészlet speciális Solingen szerszámokat tartalmaz. Ezt a szerszámkészletet otthoni manikűrhöz tervezték, és krokodilbőr mintájú velúr tokban érkezik. Az összes Prémium Line manikűr eszköz kiváló minőségű, fényes nikkelből készül. A tiszta és szépen kezelt körmök manapság a mindennapi higiénia részei, és a körömápolás sem a nők, sem a férfiak számára nem idegen. A manikűrözést gyakran speciális szépségszalonokban és körömstúdiókban végzik. A nők és a férfiak azonban egyre inkább magas színvonalú segédeszközöket keresnek annak érdekében, hogy otthonuk kényelmében tökéletesítsék körmeiket. Ez a prémium Prémium Line készlet tökéletes segítséget nyújt az otthoni körömápolásban!

A Solingen Premium Line PL 214ZV manikűrkészlet főbb jellemzői

  • Prémium Line 6 darabos készlet
  • Kiváló minőségű és tartós anyagok felhasználásával készült
  • Sárga velúr tok, kerek szárnyakkal
    • A Solingen manikűrkészlet biztosítja a körömápolási igényeid

    Kényelmes modell a Solingentől

  • A Solingen Premium Line PL 214ZV manikűrkészlet körömvágó ollót, kutikula ollót, ferde csipeszt, üveg körömreszelőt Swarovski kövekkel, körömvillát és egy kétoldalas manikűr eszközt tartalmaz. Ezekkel az élvonalbeli szerszámokkal a körömápolás kellemes relaxációs tevékenységgé válik, amelyet bármikor élvezhetsz, amikor csak szükséged van rá. A praktikus bőr tok, amely a készlet része, segít megőrizni szerszámaidat. Sárga velúrból készült, kerek szárnyakkal és belül bordó kivitelben. A Solingen kiváló minőségű manikűrkészleteket gyárt, amelyek minőségi kivitelezésükről és hosszú életükről híresek. A manikűrkészletben található eszközök kiváló minőségű, fényes nikkelből készültek. Fogadj a minőségre és szerezzen egy Solingen manikűrkészletet!

Paraméterek

Tok anyaga
Velúr Kész!
Eszközök száma
6 Kész!
Eszköz anyaga
Nikkel Kész!

Anyag

Tok anyaga
Velúr Kész!

Eszközök száma

Eszközök száma
6 Kész!

Anyag

Eszköz anyaga
Nikkel Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Premium Line 6 darabos manikűr szett PL 214ZV, Solingenben készült Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Premium Line Manikúrová sada 6-dílná PL 214ZV Made in Solingen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Premium Line Manikúrová sada 6-dielna PL 214ZV Made in Solingen.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ