Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AlzaBoxy Q1

PROTEX Herbal Folyékony szappan 300 ml

Termékkatalógus
PROTEX Herbal Folyékony szappan 300 ml
4,8 23 értékelés
Folyékony szappan - minden bőrtípusra ajánlott, hatóanyag lenmagolaj, körömvirág és zöld tea, természetes összetevőjű, 300 ml -es - 4 633,33 Ft/1 l
Kód:  MYD103 Termékszám:  8693495051682 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PROTEX Herbal Folyékony szappan 300 ml

Vigyázz a kezeidre, és add meg nekik a mindennapi szükséges hidratálást és frissességet.  A 300 ml-es kiszerelésű Herbal Hand Wash folyékony szappan lenmagolajjal gyengéden és hatékonyan ápolja a kezeid bőrét. A növényi összetevők keverékét tartalmazó speciális formulának köszönhetően hatékonyan elpusztítja a baktériumok 99,9%-át, és antibakteriális védelmet teremt a kezeken. A Protex Herbal Wash szappan tejsavat, glicerint éshidegen sajtolt lenmagolajat tartalmaz. A tejsav gyönyörűen hidratálja a bőrödet, miközben antibakteriális védelmet is nyújt egyben . A glicerin a tejsavhoz hasonlóan hozzájárul a természetes hidratáláshoz. Rozmaring, kakukkfű, zöld tea és körömvirág gyógynövény kivonatokat tartalmaz. A Te kezed is a lehető legjobb ápolásban részesül. 


A 300 ml-es PROTEX Herbal Hand Wash antibakteriális folyékony szappan előnyei

  • Protex folyékony szappan 300 ml-es kiszerelésben
  • A Protex egy 1970-ig visszanyúló, gazdag múlttal rendelkező márka
  • Minden termék dermatológiailag tesztelt
  • A szappan segít megvédeni a baktériumok és vírusok ellen
  • Rozmaring, kakukkfű, zöld tea és körömvirág gyógynövénykivonatokat tartalmaz
  • A folyékony szappan csomagolása az adagoló eltávolítása után 100%-ban újrahasznosítható
  • Az összetevők közé tartozik a hidegen sajtolt lenmagolaj is
  • A készítmény 97%-ban biológiailag lebomló

Védelem a baktériumok és a vírusok ellen

A Protex Fresh folyékony szappan tejsavat tartalmaz, amely nemcsak a bőr hidratálásában segít, hanem hatékonyan és kíméletesen elbánik a baktériumokkal és vírusokkal is.

A Protex természetes összetevőket használ

A Protex Fresh folyékony szappan természetes összetevőkből készül, amelyek gyengédek a bőrünkhöz. A készítmény természetes és hidegen sajtolt lenmagolajjal dúsított. A folyékony szappan 97%-ban biológiailag lebomló.

Újrahasznosítható csomagolás

A Protex a környezetet is szem előtt tartja. A folyékony szappan csomagolása 100%-ban újrahasznosítható. Egyszerűen távolítsd el az adagolót.


A Protex Herbal luxus ápolással gondoskodik a kezeidről

Az alapos kézmosás szappannal és vízzel nagyban segít megóvni az egészségedet. A 300 ml-es kiszerelésben kapható Protex Herbal folyékony antibakteriális szappan adagolóval együtt ultra hatékonyan tisztítja a kezeket és eltávolítja róluk az összes szennyeződést. Összetételét rozmaring, kakukkfű, zöld tea és körömvirág gyógynövénykivonatokkal gazdagították. A folyékony szappan segít a baktériumok és vírusok elleni védelemben. A Protex folyékony szappan kellemesfrissességérzetet és tökéletes tisztaságot hagy maga után, miközben a bőr puha és sima marad.

A 300 ml-es Protex Herbal folyékony szappan összetevői

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Sodium Chloride, Parfum, Cocamide Mea, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Linum Usitatissimum Seed Oil, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Benzyl, Salicylate,ButylphenylMethylpropional,Limonene,Linalool,CI 19140,C I42053.



Összetétel

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Sodium Chloride, Parfum, Cocamide MEA, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Linum Usitatissimum Seed Oil, Lactic Acid, Calendula Officinalis Extract, Camellia Sinensis Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Extract, Thymus Vulgaris Extract, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42053.

Paraméterek

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
300 ml Kész!
Összetétel jellemző
Természetes összetevőjű Kész!
Típus
Uniszex Kész!
Szappan típus
Folyékony szappan Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
300 ml Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Természetes összetevőjű Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Szappan típus

Szappan típus
Folyékony szappan Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PROTEX Herbal Folyékony szappan 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PROTEX Herbal Tekuté mýdlo 300 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PROTEX Herbal Tekuté mydlo 300 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ