Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

PURITY VISION Bio Rózsaszín Dezodor 50 ml

Termékkatalógus
PURITY VISION Bio Rózsaszín Dezodor 50 ml
3,7 7 értékelés
Dezodor - spray kivitel, uniszex, minden bőrtípusra ajánlott, virágos illatú, hidratáló hatású, alumínium mentes és nem hagy foltot, 50 ml-es - 57 800 Ft/1 l
2 890 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSTE971 Termékszám:  8595572901302
PURITY VISION Bio Rózsaszín Dezodor 50 ml 2 890 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

PURITY VISION Bio Rózsaszín Dezodor 50 ml

PURITY VISION 100% -ban természetes ásványi anyagokból álló rózsa illatú dezodor. Timsó és ápoló bio rózsavíz keveréke. Egyedülálló összetételének köszönhetően a dezodor nem tömíti el a pórusokat, hanem semlegesíti a testszagot anélkül, hogy megzavarná a test természetes folyamatait, ezen felül aktívan támogatja a bőr természetes védőrétegét. Natúr komponensei gyengédek az allergiára hajlamos érzékeny bőrhöz is. Hozzáadott parfüm nélkül készül. A természetes illatú bio rózsavíz enyhén frissít, továbbá kiegyensúlyozza a bőr pH-ját. Segít a kisebb sérülések gyógyulásában is. A spray nem hagy nyomot a ruhán, és praktikus csomagolásának köszönhetően bárhol és bármikor kéznél van. Adj egy esélyt a természetnek, és próbáld ki a rózsa illatú PURITY VISION dezodor spray-t.

PURITY VISION rózsa dezodor spray legfőbb előnyei

  • A PURITY VISION rózsa illatú dezodor 100% -ban természetes összetevőkből
  • Rózsavizet tartalmaz, amely finoman illatosítja és kiegyensúlyozza a bőr pH-ját, továbbá segíti a sérült bőrfelület gyógyulását
  • A PURITY VISION dezodor akár 24 órán keresztül is hatásos
  • Nem tartalmaz alkoholt, és alkalmas az allergiára hajlamos érzékeny bőrre is
  • Nem hagy nyomot a ruhán
  • Nem tömíti el a pórusokat, aktívan támogatja a bőr természetes védőrétegét
  • A praktikus csomagolásnak hála bárhová magaddal viheted
  • Hozzáadott parfüm nélkül
  • Bármely parfümmel jól kombinálható

PURITY VISION minőségi tanúsítvány

  • CPK bio - ez a tanúsítvány bizonyítja, hogy a termék megfelel a természetes kozmetikumok gyártására vonatkozó szigorú szabályoknak. Nem tartalmazhat szintetikus vegyületeket, GMO-t, ásványi olajokat, és az összetevők 85% -ának természetes eredetűnek kell lennie. Ugyanakkor minden nyersanyagnak biogazdálkodásból vagy ingyenes gyűjtésből kell származnia. A PURITY VISION azonban még tovább is ment. Az ezzel a tanúsítvánnyal rendelkező összes termék legalább 90% -ban bio-alapanyagokat tartalmaz.
  • ÁLLATKÍSÉRLET-MENTES és VEGÁN termék - ezt a tanúsítványt a PETA adta ki. Ez azt jelenti, hogy a termékek és összetevők egyikét sem tesztelték állatokon, és nem tartalmaznak állati eredetű nyersanyagokat.

Használat:
Minden reggel fújd a tiszta bőrre, és hagyd megszáradni.

Összetétel:
Damaszkuszi rózsa virágkivonat, glicerin, timsó (ásványi só)


Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PURITY VISION Bio Rózsaszín Dezodor 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PURITY VISION Deodorant Růžový Bio 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PURITY VISION Dezodorant Ružový Bio 50 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ