AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Redken Triple Take 32 300 ml

Termékkatalógus
Redken Triple Take 32 300 ml
Hajlakk - női, festett, finom szálú, zsíros, normál, sérült, száraz, hullámos, göndör, rakoncátlan, töredező, öregedő és őszülő hajtípusra, erős fixáló hatás, dúsító, védelem külső hatások ellen, űrtartalma 300 ml - 22 966,67 Ft/1 l
Kód:  KSVL3158 Termékszám:  3474636334223

Redken Triple Take 32 300 ml

Az egyedi stílusú hajat erős tartást biztosító hajlakkal érheti el. Ez megadja hajának tartós volumenét és egész napos védelmet biztosít a nedvesség ellen. Használat után a hajlakktól nem tapadnak majd a hajszálai egymáshoz, ezen felül nem hagy a hajában nemkívánatos maradékokat sem. Az innovatív három fúvókás technológia ultrakönnyű lakkot hoz létre, amely egyenletesen és elnehezítés nélkül vonja be a hajszálakat. Érezze a könnyedséget és a finom aromát, amelyre ez a hajlakk képes. A lakk minden hajtípusra és mindennapi használatra alkalmas. A haj szépségének érdekében válassza a Triple Take 32 hajlakkot!

Tulajdonságok

  • Erős tartású és hosszú hatású hajlakk
  • Biztosítja a haj hosszan tartó volumenét
  • Védi a hajat a nedvességtől 24 órán át
  • Gyorsan szárad, nem hagy nemkívánatos maradékokat a hajban, a haj nem ragad tőle
  • Csodálatos jázmin, narancsvirág és szantálfa illattal

Alkalmazás:
Alkalmazza a száraz hajra a hajtól 20 cm-es távolságra. Az erősebb tartás érdekében hagyja megszáradni, majd ismételje meg a folyamatot.

A könnyű hajért

A könnyű hajformázás egyszerűen elérhető a hajlakk megnyomásával. A három egyenletes eloszlású fúvóka biztosítja a hajlakk finom eloszlását és megszilárdulását a hajszálakon anélkül, hogy megakadályozná a haj légzését. Bár a hajlakk könnyed, mégis erős és kemény a hatása, így a haj tartós volument kap. A haja így teljes mértékben védve lesz a nedvesség ellen 24 órán át, frissen, puhán tartja a haját a kívánt forma megőrzésével. A haj szépsége és ereje a Redken Triple Take 32 hajlakkban rejlik!

Összetétel:
Alcohol Denat., Hydrofluorocarbon 152A, Dimethyl Ether, VA / Crotonates / Vinyl Neodecanoate Copolymer, Aqua / Water / Eau, Octylacrylamide / Acrylates / Butylaminoethylmethacrylate Copolymer, Amminomethylpropanol, Parfum / Fragrance, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Linalool, Benzyl Salicyclate, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal , Limonene, Citronellol, Cinnamyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol (D173659 / 1).

 

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Termék típusa
Lakk Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Hatás
Dúsító hatás Kész!
Haj típusa
Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Típus

Termék típusa
Lakk Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Hatás

Hatás
Dúsító hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
300 ml Kész!

Rögzítés szöge

Tartás
Erős fixáló hatás Kész!

Hajvédelem

Hajvédelem típusa:
Külső hatások ellen Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Redken Triple Take 32 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REDKEN Triple Take32 300 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REDKEN Triple Take 32 300 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ