30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

RENOVALITY Rózsaolaj 100 ml

Termékkatalógus
RENOVALITY Rózsaolaj 100 ml
4,5 4 értékelés
Masszázsolaj - alkalmas érzékeny, száraz és érett bőrtípusra, hidratáló, regeneráló, nyugtató hatású, aktív hatóanyaga rózsaolaj, természetes olaj tartalmú, natúr összetétel, űrtartalma 100 ml - 45 900 Ft/1 l
Változat
Kód:  KSTE1194 Termékszám:  8594180030817

RENOVALITY Rózsaolaj 100 ml

Kényeztesd bőrödet a luxus Renovality Rózsa testolajjal. A rózsa illóolajat a damaszkuszi rózsabimbó vízgőz-desztillációjával állítják elő, és jótékonyan hat a testre és a lélekre. A rózsaolaj regenerálja a bőrt, és hosszan tartóan fiatalítja és hidratálja azt. Érett, száraz és érzékeny bőrre is alkalmas. Élvezd a bársonyosan puha bőrt, és burkolózz be a bódító rózsaillatba a Renovality Rózsa ápoló testolajával.

Miért fogod szeretni a Renovality Rózsa testolajat?

  • A damaszkuszi rózsa bimbóiból kinyert ritka olaj hosszan tartóan fiatalítja és hidratálja a bőrt
  • A rózsaolaj nyugtatja a bőrt és csodálatos illata van
  • Az olaj alkalmas az érett, száraz és érzékeny bőr ápolására
  • Kényeztesd bőrödet és érzékeid a Renovality Rózsa testolajával

Összetétel:
Triticum Vulgare csíraolaj, Rosa Damascena virágolaj.
Citronellol, geraniol, metileugenol, linalool, izoeugenol, eugenol, farnesol.

Használat:
A pumpa segítségével permetezd a szükséges mennyiségű olajat a palackból a tenyeredbe, melegítsd fel, majd a bőrre masszírozva vidd fel a testedre. Használatakor javasoljuk, hogy az olajat alkohollal vagy vízzel hígítsuk (1 rész olaj 10 rész alkoholhoz/vízhez). Ha a hígításhoz vizet használunk, az olaj optimális diszpergálását a vízben kis mennyiségű tej hozzáadásával érhetjük el. Használd nedves bőrre. Az olaj alkalmas fürdőzéshez, helyi alkalmazásra a bőrön és aromaterápiás célokra is.


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RENOVALITY Rózsaolaj 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RENOVALITY Olej Růže 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RENOVALITY Olej Ruža 100 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ