A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

REVLON Equave Volumizing Detangling Conditioner 200 ml

Termékkatalógus
REVLON Equave Volumizing Detangling Conditioner 200 ml
5 4 értékelés
Hajbalzsam - hatása dúsító hatás, fényesítő hatás és regeneráló hatás, finom szálú hajtípusra - 289 950 Ft/1 l
Kód:  KSVL2661 Termékszám:  8432225076270

REVLON Equave Volumizing Detangling Conditioner 200 ml

REVLON Equave Volumizing Detangling Conditioner

Az Equave egy kétfázisú termék, amelyet minden típusú hajra terveztek, hogy növelje annak volumenét. A termék megkönnyíti a haj fésülését, ezáltal nagyobb tömeget és gyönyörű fényt ad. A polimerek legújabb generációjának köszönhetően a balzsam egyedileg erősíti a hajat anélkül, hogy elnehezítené a hajszálakat. A kondicionáló gyorsan és könnyen használható, öblítés nélkül. Kényeztesd magad egy olyan termékkel, amely a hajad erősebbé, fényesebbé és tökéletes mennyiségűvé teszi!

A gyengéd hajápolás öblítés nélküli kondicionáló formájában táplálja, hidratálja és védi a hajat a külső káros hatásoktól. Biztosítja a haj könnyebb fésülését és befejezését. Megszünteti a haj szállását és megóvja azt a sérülésektől. A termék csodásan illatosítja a hajat, rugalmasságot és feltűnő ragyogást biztosít. Kezeld a hajad egy olyan kondicionálóval, amely növeli a mennyiségét!

Hajtípus:
Minden hajtípushoz, különösen törékeny és kevés hajra.

Használat:
Vigyél fel elegendő mennyiségű terméket a mosott és törülközővel szárított hajra. Ne öblítsd ki!


Összetétel:
Aqua (víz) (Eau), lCclotetrasiloxane, Cyclopentasilioxane, Dimethecone, lPEG-12 Dimeticone, Disiloxane, polyquaternium-6, Hidrolizált keratin, trietanolamin, VP / dimetilaminoetil-metakrilát kopolimer, EDIS-réz, fenil-trimetikon, polikvaternnium-16, laktinsav, búza-aminosavak, dimetikonol, Cocodimonium Hydroxypropil Hidrolizált Búzafehérje, Cocodimonium Hydroxypropyll Hidrolizált Keratin, Benzophenone-4, parfum (illat), limonén, linalool, butil-fenil-metil-propion, hexyl Cinnamal, benzil-benzoát, citrális, imidazolidinil-karbamid, metil-klór-izolinon, metil-izotiaziolinon, ICC 19140 (YellowI5).

Paraméterek

Hatás
Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Regeneráló hatás Kész!
Haj típusa
Finom szálú Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!
Terméktípus
Nem kiöblítendő Kész!

Hatás

Hatás
Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Finom szálú Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Nem kiöblítendő Kész!
Megjegyzés:
Termékek: REVLON Equave 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REVLON Equave Volumizing Detangling Conditioner 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVLON PROFESSIONAL Equave Volumizing Conditioner 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVLON Equave Volumizing Detangling Conditioner 200 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ