Akvizice ApF HU Shop roku

REVOLUTION HAIRCARE Bond Plex Restore Kit

Termékkatalógus
REVOLUTION HAIRCARE Bond Plex Restore Kit
3,0 1 értékelés
Hajápoló szett - tartalma: hajápoló, sampon, kondicionáló és styling krém
Kód:  VBAL8248 Termékszám:  5057566529686

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION HAIRCARE Bond Plex Restore Kit

Szerezz örömet saját magadnak vagy szeretteidnek a REVOLUTION HAIRCARE Bond Plex Restore Kit kozmetikai ajándékcsomaggal. A készlet tartalma: hajkondicionáló balzsam, sampon, kondicionáló és hajformázó krém. Ezek a Plex termékcsalád ápoló termékei, amelyek segítenek helyreállítani, erősíteni és táplálni minden hajtípust. A kozmetikumok helyreállítják, erősítik és táplálják a hajszálakat. A REVOLUTION HAIRCARE Bond Plex Restore Kit készlet fokozza a haj fényét, segít csökkenteni a gubancolódást és megőrzi a frizura puhaságát. A készlet ajándéknak is kiváló. 

A REVOLUTION HAIRCARE Bond Plex Restore Kit kozmetikai készlet legfontosabb jellemzői

  • A készlet kondicionáló balzsamot, sampont, kondicionálót és hajformázó krémet tartalmaz
  • A balzsam alkalmas a mosás előtti tápláló kezelésre
  • A sampon táplálja és regenerálja a hajat
  • A kondicionáló gyönyörűen fényessé varázsolja a hajszálakat
  • A hajformázó krém védi a hajat a hőkezelés káros hatásaitól
  • A készlet ajándéknak is kiváló

REVOLUTION HAIRCARE Hair Plex No.3 Bond Hair Perfector, 100 ml

Fontos számodra, hogy a hajad egészséges megjelenésű legyen? Akkor értékelni fogod a REVOLUTION balzsamot, amely minden hajtípusra alkalmas. Tápláló kezelésként alkalmazandó hajmosás előtt. A balzsam összetétele biztosítja a szükséges táplálást, védi és regenerálja a hajszálakat. Ha teljesen hidratált hajra vágysz, akkor nem fogod megbánni ezt a választást. Káprázatos fényességgel ajándékozza meg a frizurát. A Hair Plex No.3 kondicionáló tökéletesen simává varázsolja a hajat. 

REVOLUTION HAIRCARE Hair Plex No.4 Bond Maintenance Shampoo, 100 ml

Szeretnéd, ha a hajad mindig tiszta és egészséges lenne? Akkor biztosan a REVOLUTION sampont fogod választani. A REVOLUTION HAIRCARE Hair Plex No.4 Bond Maintenance Shampoo sampon ideális minden hajtípusra, sérült és száraz hajra. Ez a fajta sampon férfiaknak és nőknek egyaránt megfelelő. Ha hidratálásért kiáltanak hajszálaid, akkor ezzel a samponnal nem tévedhetsz. Te is megérdemled a tökéletesen sima hajat. Formulájával táplálja és regenerálja a hajszálakat. Ez a szulfátmentes, természetes olajokat és vitaminokat tartalmazó sampon a legjobb választás a hajad számára. 

REVOLUTION HAIRCARE Hair Plex No.5 Bond Maintenance Conditioner, 100 ml

Szeretnéd, ha hajad egészségesnek és hibátlannak tűnne? Akkor szeretni fogod a REVOLUTION hajkondicionálót. Ez a termék minden hajtípusra alkalmazható. A kondicionáló összetétele biztosítja a haj számára szükséges táplálást és regenerációt. Ha az álmod a tökéletesen hidratált haj, akkor ez a termék a megfelelő választás a számodra. Alkalmazásával a hajad tökéletesen ragyogni fog. A kondicionáló a frizura tökéletesen sima megjelenéséről is gondoskodik. 

REVOLUTION HAIRCARE Hair Plex No.6 Bond Smoother, 100 ml

Fontos, hogy a hajad egészséges legyen? Akkor értékelni fogja a REVOLUTION balzsamot, amely minden hajtípusra használható. A hajmosás utáni utolsó ápolásként alkalmazandó. A termék összetétele biztosítja a haj számára a szükséges táplálást, védelmet és regenerációt. Megóvja a hajat a hőkezelés és a fésülés okozta bántalmaktól. Ha teljesen hidratált hajra vágysz, nem fogod megbánni ezt a választást. Káprázatosan fényessé varázsolja a hajat. A Hair Plex No.6 kondicionáló biztosítja a frizura tökéletesen selymes megjelenését. 


Összetétel

Care Balm:
AQUA (VÍZ, EAU), CETEARYL ALCOHOL, GLICERIN-SZTEARÁT SE, QUATERNIUM-91, PANTHENOL, SZTEARAMIDOPROPIL-DIMETILAMIN, CETRIMONIUM-METOSZULFÁT, AMODIMETIKON, POLIKVATERNIUM-4, DIMETHICONE, PCA DIMETIKON, CETRIMONIUM-KLORID, CITRIC ACID, LAURDIMONIUM HIDROXIPROPIL HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM BENZOATE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, PHYTANTRIOL, BUTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 20, TRIDECETH-12, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL.

Shampoo:
AQUA (VÍZ, EAU), COCAMIDOPROPYL BETAINE, NÁTRIUM-LAUROIL-METIL-IZETIONÁT, NÁTRIUM-METIL-OLEOIL-TAURÁT, KÓKUSZ-GLÜKOZID, LAURIL-GLÜKOZID, PEG-12 DIMETIKON, SODIUM BENZOATE, AMODIMETIKON, PEG-18 GLICERIL-OLEÁT/KOKOÁT, SODIUM CHLORIDE, GLIKOL-DISZTEARÁT, PARFUM (FRAGRANCE), GLICERIN, PANTHENOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, LAURDIMONIUM HIDROXIPROPIL HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, TRIDECETH-12, CETRIMONIUM-KLORID, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL.

Kondicionáló:
AQUA (VÍZ, EAU), GLICERIN-SZTEARÁT SE, BEHENTRIMÓNIUM-METOSZULFÁT, CETYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM-KLORID, SZILIKON QUATERNIUM-22, BUTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, AMODIMETIKON, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), POLIKVATERNIUM-4, LAURDIMONIUM HIDROXIPROPIL HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, PHYTANTRIOL, DISODIUM EDTA, GLIKOLSAV, TRIDECETH-12, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL.

Balm:
AQUA (VÍZ, EAU), CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMÓNIUM-METOSZULFÁT, CETYL ALCOHOL, PANTHENOL, DIMETHICONE, PCA DIMETIKON, CETRIMONIUM-KLORID, BUTYLENE GLYCOL, LAURDIMONIUM HIDROXIPROPIL HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, HELIANTHUS ANNUUS (NAPRAFORGÓ) MAGKIVONAT, PHYTANTRIOL, POLYSORBATE 20, DISODIUM EDTA, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZIL-SZALICILÁT, LIMONÉN.

Paraméterek

Típus
Női Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REVOLUTION HAIRCARE Bond Plex Restore Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION HAIRCARE Bond Plex Restore Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVOLUTION HAIRCARE Bond Plex Restore Kit.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ