Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Desert Sky (4 g)

Termékkatalógus
REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Desert Sky (4 g)
Kontúr paletta - emeld ki arcod legelőnyösebb területét
Kód:  DEKO3621 Termékszám:  5057566124799
REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Desert Sky (4 g) Megszűnt

REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Desert Sky (4 g)

A REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Desert Sky 4 g-os kontúrozó paletta egy csodálatos ajándék azon hölgyeknek, akik szeretnek sminkelni. Olyan kontúrozó és pirosító púdereket tartalmaz, amelyek segítségével tökéletesen formálhatod arcodat és kiemelheted vonásaid. A sötétebb árnyalat nagyszerű választás a kontúr vonalainak megrajzolásához, míg a highlighter segítségével kiemelheted az arc egyes területeit, ragyogó megjelenést biztosítva számukra. A termék vajas állaga megkönnyíti a használatot. A Desert Sky paletta elsősorban közepes tónusú bőrre alkalmas. Növényi összetételének köszönhetően a paletta vegánok számára is ideális választás. Bármely kézitáska nélkülözhetetlen részét képezi.

Az arc kontúrozásához és pirosításához tervezett REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Desert Sky kontúrozó paletta legfőbb jellemzői

  • REVOLUTION PRO Sculpt and Glow kontúrozó paletta az arc kontúrozásához és pirosításához
  • Tökéletesen kiemeli az arc kontúrjait
  • A highlighter ragyogó megjelenést kölcsönöz a bőrnek
  • A vajas állagnak köszönhetően könnyű a használata 
  • Az összetétele vegánok számára alkalmas
  • A Desert Sky közepes tónusú bőrhöz ideális

Árnyalat:
Desert Sky 

Használata:
Használd az arccsontokon, az orr hegyén, a nyakon, az orcán, a szemöldökön és a szemhéjon. Emellett használhatod a kulcscsonton és a válladon is. A sötét szín segítségével elnyomhatod, míg a világos színnel kiemelheted az arc különböző területeit.

Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.

Összetétel:
Mica, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 16035 (Red 40). Highlight Ingredients : Mica, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77491 (Iron Oxides)


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Desert Sky (4 g)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Desert Sky 4 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Desert Sky 4 g.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ