Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

REVOLUTION SKINCARE 5% Glycolic Acid Tonic 200 ml

Termékkatalógus
REVOLUTION SKINCARE 5% Glycolic Acid Tonic 200 ml
4,8 5 értékelés
Arctonik - normál bőrre, tonizálja és tisztítja a bőrt - 32 950 Ft/1 l
Kód:  KSPL2453 Termékszám:  5057566050784

REVOLUTION SKINCARE 5% Glycolic Acid Tonic 200 ml

A Revolution Skincare 2.5% Glycolic Acid Toner egy hámlasztó hatású tonik 2,5%-os glikolsav koncentrációval. A tonik tökéletesen megtisztítja a bőrt és eltávolítja az elhalt hámsejteket a felszínéről, így a bőr láthatóan egészséges, üde és ragyogó lesz. Ugyanakkor a tonik elősegíti a bőr kollagén termelését, amely hozzájárul a feszes és sima bőrhöz. A glikolsav hatását a varázsmogyoró kivonat fokozza, amely mérsékli a megnagyobbodott pórusokat. Az aloe vera és a ginzeng együttese megnyugtatja és regenerálja a bőrt, hidratálást és csodálatos ragyogást kölcsönöz. Az arctonik minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is.

A Revolution Skincare 2.5% Glycolic Acid Toner arcápoló tonik főbb jellemzői

  • Rendkívül hatékony bőrápoló a londoni Makeup Revolution márkától
  • Hámlasztó arctonik 2,5% glikolsav koncentrációval
  • Tisztítja a bőrt, eltávolítja az elhalt bőrsejteket, frissíti és tonizálja a bőrt
  • Serkenti a kollagéntermelést a sima és feszes bőr érdekében
  • Összehúzza a megnagyobbodott pórusokat, hidratálja és regenerálja a bőrt
  • Varázsmogyoró-, ginzeng- és aloe vera kivonatokkal dúsított gazdag összetétel
  • A Revolution Skincare bőrápoló tonik tiszta, nyugodt, üde és ragyogó bőrt eredményez
  • Tonik kettős glikolsav koncentrációval (2,5% és 5%)

Aktív hatóanyagok:
Glikolsav (2,5%) - AHA sav, támogatja a bőr regenerálódását, hámlasztó hatással bír, fellazítja a bőr durva felületét, megtisztítja és összehúzza a megnagyobbodott pórusokat, hidratálja és tonizálja a bőrt, stimulálja a bőr kollagén termelését
Ginseng - világosítja és harmonizálja a bőrt, felgyorsítja a bőr regenerálódását, hidratál, öregedésgátló hatással bír
Aloe vera - megnyugtatja és hidratálja a bőrt, erős regeneráló hatású, gyógyítja a bőrt, antioxidáns, visszaállítja a bőr rugalmasságát
Varázsmogyoró - minimalizálja a pórusokat, nyugtatja és regenerálja a bőrt, pozitív hatással bír az ekcémára, aknéra és más bőrproblémákra

A felhasználás módja:
Használj egy tonikkal benedvesített vattakorongot az arc megtisztításához. Vidd fel az arc és a nyak területére. Az optimális eredmény érdekében használd naponta kétszer, reggel és este. Amennyiben a bőr kipirosodását vagy irritációját tapasztalod, ne folytasd a tonik használatát. Használat közben figyelj arra, hogy a termék ne kerüljön a szemedbe.

Figyelmeztetés:
A glikolsavat tartalmazó kozmetikumok fokozhatják a bőr érzékenységét a napfényre. Éppen ezért használat során kerüld a közvetlen napfényt és használj magas védőfaktorral ellátott fényvédő termékeket.

Bőrtípus:
Bármely bőrtípusra alkalmas

Tipp:
Ha elkezded használni a glikolsavat, és nem tudod, hogy bőröd mennyire érzékenyen reagál, használj alacsonyabb,  2,5%-os glicolsav-koncentrációjú tonikot

Összetétel:
Aqua (Water, Eau), Butylene Glycol, Glycolic Acid, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Poloxamer 184, Dipropylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Alcohol, Sodium Cocoamphoacetate, Disodium Cocoamphodiacetate, Urea, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Dehydroacetic Acid, Disodium Edta, Glycerin, Panax Ginseng Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Coumarin, Linalool, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Benzoate, Citronellol, Potassium Sorbate, Ci 15985 (Yellow 6)


Paraméterek

Bőrtípus
Normál Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REVOLUTION SKINCARE 5% Glycolic Acid Tonic 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION SKINCARE 5% Glycolic Acid Tonic 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVOLUTION SKINCARE 5% Glycolic Acid pleťové Tonic 200 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ