Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

REVOLUTION SKINCARE Blemish 90 ml

Termékkatalógus
REVOLUTION SKINCARE Blemish 90 ml
Kozmetikai ajándékcsomag - három termék egyben a bőr tökéletes ápolására
Kód:  PLK700 Termékszám:  5057566150941

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION SKINCARE Blemish 90 ml

Amennyiben bőrhibákkal és aknéval küszködsz, próbáld ki a REVOLUTION SKINCARE Blemish kozmetikai készletét. A REVOLUTION SKINCARE Blemish kozmetikai készlet 3 könnyen használható termékből áll. Ezek a termékek cink-oxidot és niacinamidot tartalmaznak, előbbi megnyugtatja a bőrt, utóbbi pedig gyulladásgátló hatású és megbirkózik a bőr faggyútermelésével is. Emellett a REVOLUTION SKINCARE Blemish termékekben megtalálható az allantoin is, amely megelőzi a bőrirritációt és az esetleges repedéseket a bőrön. Próbáld ki az éjszakai Overnight Blemish Lotion terméket, a helyileg alkalmazható Overnight Targeted Blemish Lotion készítményt illetve a Targeted Blemish 2% Salicylic Acid szérumot.

A REVOLUTION SKINCARE Blemish 90 ml kozmetikai készlet főbb jellemzői 

  • A REVOLUTION SKINCARE Blemish kozmetikai készlet felveszi a harcot a pattanások és a bőrhibák ellen
  • Három cink-oxidos terméket tartalmaz a bőr megnyugtatására
  • Összetétele niacinamidot tartalmaz a gyulladás és a faggyú kezeléséhez
  • A termékek allantoinnal készültek a bőrirritáció megelőzésére
  • Overnight Blemish Lotion, Overnight Targeted Blemish Lotion és Targeted Blemish Serum 2 % Salicylic Acid

Targeted Blemish Serum 2% Salicylic Acid

A Target Blemish szérum segít a problémás bőr kezelésében és szabályozza a magas faggyútermelést is. A szérum boszorkánymogyoró kivonatot tartalmaz, amely megnyugtatja a bőrt és mérsékli a fokozott faggyútermelést. Emellett 2% szalicilsavval is büszkélkedhet, ennek feladata, hogy csökkentse az arcbőrön megjelenő aknét és mitesszereket illetve megfékezze a megnagyobbodott pórusok megjelenését. A szérum másik előnye, hogy olajmentes, tehát rendkívül bőrbarát és alkalmas a mindennapos használatra. A Target Blemish Serum szérumot használhatod primerként is az alapozó alá vagy akár korrektorként is.

Alkalmazás :
Vidd fel a szérumot az alaposan a megtisztított arcbőrre minden reggel és este.

Összetétel :
Aqua (Water, Eau), Propanediol, Polysorbate 20, Hamamelis Virginiana Water, Glycerin, Butylene Glycol, Salicylic Acid, Alcohol Denat., Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Parfum, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Eugenol.

Overnight Blemish Lotion

Az Overnight Blemish Lotion gondoskodik a bőrödről alvás közben. Cink-oxidot és niacinamidot tartalmaz, amely megvédi a bőrt az akné kialakulásától illetve az esetleges felszín alatt húzódó pattanásoktól. Emellett megnyugtatja a bőrt és egyensúlyozza a bőr természetes faggyútermelésének mértékét.

Alkalmazás :
Rázd össze az Overnight Blemish Lotion készítményt alaposan, majd vidd fel a gondosan megtisztított arcbőrre a problémás területekre. Kerüld a szem és a száj környékét.

Összetétel :
Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Isopropyl Myristate, Aqua (Water, Eau), Stearalkonium Hectorite, Zinc Oxide, Propylene Carbonate, Disodium Phosphate, Pyridoxine Hci, Niacinamide, Glycerin, Phenoxyethanol, Panthenol, Hydrolyzed Yeast Protien, Threonine, Allantoin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Biotin.

Overnight Targeted Blemish Lotion

A kétfázisú rózsaszín oldat gondoskodik a bőrödről alvás közben. Szalicilsavat tartalmaz, amelynek az a feladata, hogy meg fékezze az akné, a mitesszerek és a megnagyobbodott pórusok kialakulását. Összetételében emellett megtalálható a gyulladásgátló hatású cink-oxid is, amelynek köszönhetően a készítmény megnyugtatja az irritált bőrt.

Alkalmazás :
Vigyél fel egy kis mennyiségű oldatot egy pamut vattakorongra majd, kend el a bőrhibákon. Mindig lefekvés előtt használd és hagyd hatni reggelig, ezt követően pedig alaposan mosd a bőrödről.

Összetétel :
Isopropyl Alcohol, Aqua (Water, Eau), Zinc Oxide, Calamine, Glycerin, Salicylic Acid, Talc, Menthyl Pca, Ethylcellulose, Chlorhexidine Diundecylenate, Ci 77891 (Titanium Dioxide).


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REVOLUTION SKINCARE Blemish 90 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION SKINCARE Blemish 90 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVOLUTION SKINCARE Blemish 90 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ