A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

REVOLUTION SKINCARE Do Not Disturb Skin Treats Collection 2 db

Termékkatalógus
REVOLUTION SKINCARE Do Not Disturb Skin Treats Collection 2 db
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Serum & Primer (30 ml) és masszázshenger
Kód:  KSDS1283 Termékszám:  5057566449649

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION SKINCARE Do Not Disturb Skin Treats Collection 2 db Megszűnt

REVOLUTION SKINCARE Do Not Disturb Skin Treats Collection 2 db

Szeretnél egészséget és szilárd védőgátat biztosítani a bőrödnek? A REVOLUTION SKINCARE Do Not Disturb Skin Treats készlet gyümölcsökből származó antioxidánsokkal igazi szuper-összetevők koktélját tartalmazza. A Superfruit Extract Antioxidant-Rich szérum és alapozó gyógyítja a bőrt és megvédi a káros hatásoktól, a Clear Quartz Roller masszázshenger gondoskodik a tökéletes vérellátásról és a pozitív energiáról. A REVOLUTION SKINCARE Do Not Disturb Skin Treats készlet védőpajzsot hoz létre a vakítóan egészséges és ragyogó bőrért.

A REVOLUTION SKINCARE Do Not Disturb Skin Treats készlet fő jellemzői

  • A készlet Superfruit Extract Antioxidant-Rich szérumot és alapozót és Clear Quartz Roller masszázshengert tartalmaz
  • A szérum antioxidánsokban gazdag szuper-összetevők koktélját tartalmazza, amely megvédi a bőrt a külső hatásoktól és helyreállítja a természetes védőgátját
  • A valódi tiszta kvarcból készült masszázshenger támogatja a bőr vérellátását és segít neki felszívni a krémeket, szérumokat vagy maszkokat
  • A REVOLUTION SKINCARE Do Not Disturb Skin Treats készlet gyümölcskivonatai helyreállítják a bőr egészségét és természetes ragyogását

Hogyan kell használni a REVOLUTION SKINCARE Do Not Disturb Skin Treats készletet?

Csak vigyél fel óvatosan néhány csepp szérumot a REVOLUTION SKINCARE Do Not Disturb Skin Treats készletből az előzetesen jól megtisztított arcodra. Ezután finoman masszírozd be a bőrödbe a masszázshengerrel.

Összetétel:
Aqua (Water, Eau), Propanediol, Glycerin, Butylene Glycol, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Sodium Benzoate, Mica, Potassium Sorbate, Disodium Edta, Silica, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Lycium Chinense Fruit Extract, Sambucus Nigra Fruit Extract, Glucose, Ci 77891 (Titanium Dioxide)

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REVOLUTION SKINCARE Do Not Disturb Skin Treats Collection 2 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION SKINCARE Do Not Disturb Skin Treats Collection 2 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVOLUTION SKINCARE Do Not Disturb Skin Treats Collection 2 ks.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ