Shop roku Akvizice ApF HU

REVOLUTION X Soph Face Duo Sugar Frosting 9 g

Termékkatalógus
REVOLUTION X Soph Face Duo Sugar Frosting 9 g
Kontúr paletta - emeld ki arcod legelőnyösebb területét
Kód:  DEKO5290 Termékszám:  5057566450119
REVOLUTION X Soph Face Duo Sugar Frosting 9 g Megszűnt

REVOLUTION X Soph Face Duo Sugar Frosting 9 g

Szereted az édes és pasztell színeket és a bájos csomagolásokat? Akkor ne hagyd ki a REVOLUTION X Soph kollekciót, amelyet a brit influencerrel, Sophiával együttműködve hoztak létre. A kozmetikumokat gyönyörű, krémszínű csomagolásuk és a minőségű szépségápolási tartalmuk teszi különlegessé. A Face Duo Sugar Frosting paletta két highlightert tartalmaz, amelyekkel hűvös és meleg sminkek egyaránt megalkothatók. Ezért nyáron és télen is kiválóan használható. A festékek erősen pigmentáltak és pormentesek. Könnyen alkalmazhatóak. Ez a paletta nagy tartósságának köszönhetően egész napra ragyogóan széppé varázsolja bőrödet. A REVOLUTION X Soph Face Duo Sugar Frosting paletta pezsgő és gyöngyház árnyalatokat tartalmaz, ezért világosabb bőrtípusúak számára is alkalmas.  

A REVOLUTION X Soph Face Duo Sugar Frosting 9 g-os sminkpaletta fő jellemzői

  • A REVOLUTION X Soph kollekció tagja, amelyet Sophia brit influencerrel együttműködve hoztak létre
  • Paletta két highlighterrel pezsgő és gyöngyház árnyalatokban 
  • Magas pigmentáció, hosszan tartó hatás
  • Könnyen felvihető és a bőrbe dolgozható 
  • Hideg és meleg smink készítéséhez egyaránt alkalmas
  • A REVOLUTION X Soph Face Duo Sugar Frosting paletta a világosabb bőrtípusok számára alkalmas 

Használat: 
Vidd fel a highlightert ecsettel vagy ujjaiddal azokra a területekre, amelyekre szeretnéd felhívni a figyelmet. A tökéletes, ragyogó megjelenés érdekében alkalmazd a terméket az orrnyeregre, az arccsontok tetejére, a szem belső sarkaira és a felső ajak szívére. 

Összetétel: 
Baked Eyeshadow Mica, Nylon-12, Butylene Glycol, Magnesium Aluminum Silicate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minerale), Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Tin Oxide, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides). Shade Sugar Frosting-2#:Pressed Eyeshadow Mica, Talc, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minerale), Dimethicone, Polyethylene, Polybutene, Silica, Methylparaben, Propylparaben, Tin Oxide, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides).

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REVOLUTION X Soph Face Duo Sugar Frosting 9 g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION X Soph Face Duo Sugar Frosting 9 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVOLUTION X Soph Face Duo Sugar Frosting 9 g.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ