A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

REVUELE Panthenol Foam 150 ml

Termékkatalógus
REVUELE Panthenol Foam 150 ml
Napozás utáni krém - hűsítő és nyugtató hab, D-panthenolt, biszabololt és egyéb aktív összetevőket tartalmaz, amelyek nyugtató és regeneráló hatást nyújtanak nap- és hőégés esetén - 19 266,67 Ft/1 l
Kód:  OPA336 Termékszám:  3800225901925

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REVUELE Panthenol Foam 150 ml

Nagyon hatékony, hűsítő és nyugtató hatású hab, amelyet kifejezetten a bőrszövet regenerálására fejlesztettek ki napégés vagy égés után. A REVUELE Panthenol Foam hab magas dexpanthenol (D-panthenol) hidratálja a sérült bőrsejteket, regenerálja, nyugtatja és kisimítja a bőrt. A hab Aloe vera és fecskefű kivonatait, A-, E- és F-vitaminokat is tartalmaz. Ezek az összetevők hozzájárulnak a megbízható antioxidáns védelemhez, a sérült bőrfelületek lágyításához, nyugtatásához és puhításához. A bisabolol összetevő antibakteriális, antimikrobiális és gombaellenes hatást biztosít a terméknek. A REVUELE Panthenol Foam hab enyhíti a bőrpírt, könnyen alkalmazható, gyorsan és maradék nélkül felszívódik. 

A REVUELE Panthenol Foam napozás utáni hab legfontosabb jellemzői

  • Nyugtató hab a bőrszövet regenerálására napégés és égés után
  • Magas dexpanthenol (D-panthenol) tartalommal
  • Aloe vera és fecskefű kivonata, A-, E-, F-vitaminok és bisabolol
  • A REVUELE Panthenol napozás utáni hab hidratál, nyugtat, regenerál és puhít
  • Könnyen alkalmazható, tökéletes és gyors felszívódás

Hatóanyagok: 
D-panthenol - nyugtatja és gyógyítja az égett bőrt, serkenti a regenerációt, gyorsan felszívódik a bőrsejtekből és pantoténsavvá alakul (az A-koenzim egyik összetevője), amely gyógyítja a szöveteket
Fecskefű és Aloe vera kivonata - helyreállítja a sérült bőrfelületeket, puhítja és intenzíven hidratálja a bőrt
Bisabolol - természetes összetevő, amelyet az illóolaj desztillációjával nyernek vegyszerek használata nélkül, antibakteriális, antimikrobiális és gombaellenes hatású, rugalmassá teszi a bőrt
A-, E-, F-vitaminok - antioxidáns védelem és bőrsimítás

Alkalmazás: 
Naponta többször alkalmazd az irritált bőrre. Az alkalmazás után három órán keresztül kerüld a vízzel való érintkezést. A termék nem védi a bőrt a naptól! 

Összetétel: 
Aqua, Panthenol, Glycerin, Trimethylglycine (Betaine), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Chelidonium Majus Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Laureth-7 Citrate, Phenoxyethanol, Parfum, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Bisabolol, Disodium EDTA, Citric Acid. 


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott
Irritált bőrre Kész!

Termék típusa

Használható
Napozás után Kész!
Termék típusa
Krém Kész!

Ajánlott

Ajánlott
Felnőtteknek, Gyerekeknek Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REVUELE Panthenol Foam 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVUELE Panthenol Foam 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVUELE Panthenol Foam 150 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ