Shop roku Akvizice ApF HU

Rexona White Flower & Lychee izzadásgátló 50ml

Termékkatalógus
Rexona White Flower & Lychee izzadásgátló 50ml
4,8 97 értékelés
Izzadásgátló - golyós kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, gyümölcsös illatú, hidratáló hatású, 50 ml-es - 19 800 Ft/1 l
Kód:  DEO293 Termékszám:  59079644 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rexona White Flower & Lychee izzadásgátló 50ml

Az 50 ml-es REXONA White Flower & Lychee női golyós izzadásgátló szer 48 órán keresztül megbízható védelmet nyújt az izzadás és a kellemetlen testszag ellen. Hosszú távú tisztaság és szárazság érzését nyújtja. A fehér virágok és licsi finom virágillatának köszönhetően tested csodálatos illatú és felfrissült lesz. Előnye az innovatív MotionSense technológia, amelynek mikrokapszulái magukba zárják az illatot. Mozgatáskor és dörzsölésnél a kapszulák kinyílnak, és fokozatosan engedik szabadjára a friss illatot. Szerezz be REXONA White Flowers & Lychee izzadásgátló golyós dezodort, és töltsd az egész napot aktívan a tökéletes frissesség érzésével.

A REXONA White Flower & Lychee  tekercs legfontosabb jellemzői licsi és licsi illattal

  • REXONA White Flower & Lychee golyós izzadásgátló nőknek
  • 48 órán keresztül véd az izzadás és a szagok ellen
  • Kellemes frissesség érzetét kelti
  • Az innovatív MotionSense technológia mikrokapszulákkal fokozatosan friss illatot szabadít fel
  • A fehér virágok és a licsi finom illata csodás aromával bír

Használat:
Szükség esetén vidd fel a tiszta és száraz hónalj bőrére. Ne alkalmazd irritált vagy sérült bőrre.

Bőrtípus:
A termék alkalmas minden bőrtípusra.

Összetétel:
Aqua, alumínium-klórhidrát, Seareth-2, Helianthus annuus magolaj, Parfüm, Steareth-20, Sziiika-dimetil-szililát, Kapril / kaprikus triglicerid, Zselatin-keresztpolimer, Cellulóz-gumi, Nátrium-benzoát, Hidratált szilícium-dioxid, Dinátrium-EDTA, Pentaeritritil-tetradi-di-tilt -Butil-hidroxi-hidrokinnamát, kálium-laktát, alfa-izometil-ionon, benzil-alkohol, benzil-szalicilát, citronellol, geraniol, hexil-fahéj, hidroxi-citronellál, linalool


Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rexona White Flower & Lychee izzadásgátló 50ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rexona White Flower & Lychee kuličkový antiperspirant 50ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rexona White Flower & Lychee guľôčkový antiperspirant 50 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ