Shop roku Shop roku

SAHARA Naptej spray OF 20 150 ml

Termékkatalógus
SAHARA Naptej spray OF 20 150 ml
5 1 értékelés
Naptej - 20 védőfaktoros, kisbabák részére, dermo kozmetikum, 150 ml-es - 15 933,33 Ft/1 l
Kód:  OPA199 Termékszám:  8592297005018

SAHARA Naptej spray OF 20 150 ml

Védd bőrödet SAHARA naptejjel és élvezd a gondtalan napozást. Ez a naptej spray formájában hatékony védelmet nyújt az UVB és az UVA sugárzások ellen. Kellemes, nem zsíros állagú, könnyen felvihető és felszívódik. Kókuszolajjal ápoló, gondoskodó összetételének köszönhetően biztosítja a bőr számára a szükséges hidratálást, táplálékot, puhává és rugalmassá teszi. Még fürdés vagy túlzottizzadás miatt semkell aggódnod, a naptej vízálló. Megvéd az uszodában, de sportolás közben is. A SAHARA naptejnek köszönhetően a barnaságod is intenzívebb lesz és hosszabb ideig tart.

A SAHARA SPF20 150 ml napozó spray legfontosabb tulajdonságai

  • UVA és UVB sugárzás elleni védelem
  • SAHARA naptej a gondtalan napozásért
  • Kókuszolajat tartalmaz
  • Vízálló
  • Nem zsíros textúra
  • A SAHARA naptej hidratál és táplál
  • Fokozza és meghosszabbítja a barnaságot
  • Spray formájában

Használat:
Napozás előtt elegendő mennyiségű terméket egyenletesen eloszlatva vigyél fel a testedre. Ismételd meg alkalmazását, különösen izzadás, fürdés és törülközés után.

Összetétel: 
Aqua, Octocrylene, C12-15 alkyl benzoate, Ethylhexyl salicylate, Glycerin, Butyl methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, Homosalate, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Dicaprylyl carbonate, Arginine, Ethylhexyl isononanoate, Cocos nucifera oil, Acrylates/beheneth-25 methacrylate copolymer, Acrylates/C12-22 alkyl methacrylate copolymer, Allantoin, Arachis hypogaea oil, Ascorbyl palmitate, Beta-carotene, Caprylyl glycol, Carnosine, Cellulose gum, Citric acid, Daucus carota sativa extract, Decylene glycol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Glyceryl oleate, Glyceryl stearate, Hydrogenated palm glycerides, Inositol, Isopropyl myristate, Lecithin, Microcrystalline cellulose, Panthenol, Parfum, PEG-100 stearate, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Potassium cetyl phosphate, Propylene glycol, Sodium hydroxide, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Xanthan gum, BHT, Phenoxyethanol, Alpha-isomethyl lonone, Coumarin.


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAHARA Naptej spray OF 20 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAHARA Mléko na opalování sprej OF 20 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAHARA Mlieko na opaľovanie sprej OF 20 150 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ