A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

SCHOLL Velvet Smooth elektromos körömreszelő tengeri ásványokkal + zöld kozmetikai táska

Termékkatalógus
SCHOLL Velvet Smooth elektromos körömreszelő tengeri ásványokkal + zöld kozmetikai táska
4,6 11 értékelés
Elektromos reszelő - talp- és sarokreszelő, elemes (AA), 2 sebességfokozat, 2 csiszolófej, mosható fejrész/toldalék
Kód:  NOH089 Termékszám:  5997321772059 Gyártó honlapja:
SCHOLL Velvet Smooth elektromos körömreszelő tengeri ásványokkal + zöld kozmetikai táska Megszűnt

SCHOLL Velvet Smooth elektromos körömreszelő tengeri ásványokkal + zöld kozmetikai táska

Woolite Extra Color 4,5 l

Scholl Velvet Smooth reszelő fejjel és utazótáskával

A Scholl Velvet Smooth elektromos sarokreszelő száraz pedikűrre alkalmas. Az ergonomikus alaknak és a henger alakú fejnek köszönhetően könnyen kezelhető, és még nehezen megközelíthető helyekről is eltávolíthatod a megkeményedett bőrt.

1

gép

2

fej

Woolite Color Boost

Kellemesen kézre áll

Az ergonomikus kialakítású fogantyú kényelmessé teszi a Scholl Velvet Smooth használatát, hiszen tökéletesen illeszkedik a kezedbe. A gyors, forgó hengerfej hatékonyan és biztonságosan eltávolítja a kemény és elhalt bőrt., lábaid simák és puhák lesznek. Ez a készlet tartalmaz egy finom forgófejet is, amelynek segítségével a teljes lábad leradírozhatod. 

Színes kiegészítők

Gondoskodás akár egy szalonban

Ezzel a készlettel nem kell több időt és pénzt pazarolnod a drága szalonokban végzett pedikűrre. A Scholl Velvet Smooth elektromos sarokreszelő bármikor használható otthonod kényelmében és útközben is a praktikus segítő elegáns zöld táskájával. Miután a kemény bőrt egy közepesen durva ásványi forgófejjel reszelted, élvezd a nyugtató masszázst az enyhe hámlasztó fejjel. A Scholl elektromos körömreszelő kompatibilis az összes többi külön megvásárolható Scholl cserefejjel is.

Két fokozat

Könnyen használható

Ez a Scholl Velvet Smooth elektromos reszelő 4 AA elem működik, amelyek könnyen cserélhetők. Ezért olyan helyeken is használható, ahol nincs hozzáférés a hálózathoz. Az elemeket a csomag tartalmazza. Az forgófejeket könnyű megtisztítani, és minden alkalommal garantálják a higiénikus tisztaságot.

Hogyan kell használni a Scholl Velvet Smooth Electric sarokreszelőt?

Woolite gel használat

1. használat:
Fordítsd el a fogantyúrekeszt és helyezd be az elemeket. Kör alakú mozdulatokkal reszeld le a kemény bőrt, és figyeld, hogy azok eltűnnek-e.

A forgófej cseréje:
Nyomd meg a fájl oldalán található kioldógombot, vedd ki a fejet, és csúsztasd a helyére az új fejet, amíg kattanást nem hallasz.
 

Tartalék forgó fejek a Scholl elektromos sarokreszelőhöz

Finoman durva

Woolite Extra Complete

Nagyszerű kiegészítés az extra és az ultra durva fejekhez. Finoman reszeli és befejezi az eredményt.

Megtekinés »

Közepesen durva

Woolite Delicate

Ideális az enyhén megkeményedett bőr eltávolításához és megelőzéshez.

Megtekinés »

Extra durva 

Woolite Pro Care

Az ilyen típusú fej nagyon kemény bőr reszelésére és a bőrkeményedés eltávolítására ajánlott.

Megtekinés »

Hámlasztás

Woolite Extra White Brilliance

Az elhalt bőr gyengéd hámlasztásához és a vérkeringést fokozó masszázsához. Használható a lábfej és az egész láb ápolására.

Megtekinés »

Scholl Velvet Smooth Diamond

Rózsaszín

Woolite Extra Dark

Elektromos sarokreszelő, rózsaszín, extra durva fejjel, gyémánt kristályokkal. Vezeték nélküli és ergonómikus kialakítás. A forgófej irányának megváltoztatásának lehetőségével.

Megtekinés »

Scholl Velvet Smooth Diamond

Kék

Woolite Pro-care

Kék színű elektromos reszelő extra durva fejjel, tengeri ásványokkal. Vezeték nélküli és ergonómikus kialakítású. A forgófej irányának megváltoztatásának lehetőségével.

Megtekinés »

Scholl Velvet Smooth PRO

Száraz és nedves használathoz

Woolite Black kapsle

Újratölthető vezeték nélküli elektromos sarokreszelő, száraz és nedves használatra. Ergonómikus kialakítás, 2 sebesség, a fej megváltoztatásának lehetősége.

Megtekinés »

Scholl Velvet Smooth PRO

Ajándék készlet

Woolite color kapsle

Újratölthető vezeték nélküli elektromos sarokreszelő, száraz és nedves használatra. Ergonómiai feldolgozás, 2 fokozat. Cserélhető extra durva fej ingyen. Ajándékcsomagolás. Ajándékcsomagolás.

Megtekinés »


Tökéletes lábápolás

A Schollt több mint 100 éve alapította egy német származású orvos, Dr.  William Mathias Scholl, aki lelkes úttörő volt az anatómia és a lábfej fiziológiájának tanulmányozásában. Tudományos kutatási eredményei alapján, amelyek elsősorban gerincproblémákra és lábbetegségekre koncentráltak, kifejlesztette az első anatómiai talpbetéteket. Ezt követte számos más innovatív termék, amelyek bizonyítottan segítik az embereket az egész világon, hogy egészségesebbek lábuk legyen, és kényelmesebbek járjanak. A Scholl márka jogosan vált a minőségi lábápolási termékek szinonimájává.


Paraméterek

Feltétek száma
2 Kész!
Áramforrás
Elemes Kész!
Pótelemek
AA (ceruzaelem) Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!
Tulajdonságok
Mosható fejrész Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Feltétek száma
2 Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Elemes Kész!
Pótelemek
AA (ceruzaelem) Kész!

Sebességek száma

Sebességfokozat
2 Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Mosható fejrész Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SCHOLL Velvet Smooth elektromos körömreszelő tengeri ásványokkal + zöld kozmetikai táska Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHOLL Velvet Smooth Elektrický pilník na chodidla s mořskými minerály + Zelená kosmetická taška. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SCHOLL Velvet Smooth Elektrický pilník na chodidlá s morskými minerálmi + zelená kozmetická taška.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ