A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

SCHWARZKOPF Professional BC X-Mas Bag Color Freze

Termékkatalógus
SCHWARZKOPF Professional BC X-Mas Bag Color Freze
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: micellar sampon CF 250 ml, CF kondicionáló spray 200 ml, CF maszk 200 ml
Kód:  VBAL710 Termékszám:  4045787532418 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SCHWARZKOPF Professional BC X-Mas Bag Color Freze

A SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Color Freeze stílusos és praktikus kozmetikai ajándékszett minden olyan hölgyet és lányt megörvendeztet, aki festi a haját. A készletben megtalálod a Color Freeze micellás sampont, a Color Freeze kondicionáló spray-t és a Color Freeze hajmaszkot. Ezek a termékek finom természetes kivonatokkal készültek, hogy megőrizzék a festett haj puhaságát, hidratáltságát illetve ragyogó színét sok héten át. A SCHWARZKOPF hajápoló kozmetikumok segítségével a hajad mindig hidratált lehet, a hajvégeid simák a hajtöveid pedig erősek lesznek.

A SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Color Freeze ajándékszett főbb jellemzői

  • A készlet tartalmaz micellás sampont, kondicionáló spray-t és hajmaszkot
  • A Set Color Freeze készlet kimondottan alkalmas a festett hajra
  • Rugalmas és erős hajhagymákat kölcsönöz
  • A SCHWARZKOPF kozmetikumoknak köszönhetően a hajvégek simák maradnak
  • Sok héten ár megőrzi a hajszínt
  • A természetes kivonatoknak hála a haj puha és hidratált lesz

SCHWARZKOPF BC pH 4,5 Color Freeze Sulfate Free (250 ml) micellás sampon

A Schwarzkopf BC Color Freeze Sulfate Free szulfátmentes sampon a Schwarzkopf márka festett hajra kifejlesztett terméke, amely kíméletesen tisztít anélkül, hogy a festett hajszín kimosódna a hajból. Használata után a hajszíned ragyogó és szép marad, miközben a hajad tökéletesen tiszta és fényes lesz. A szulfátmentes sampon minden típusú festett hajra alkalmas. Habár nem habzik túlzottan, tökéletesen tisztít és megőrzi az eredeti hajszín 90%-át még gyakori hajmosás esetén is egyenetlen hajszín eredményezése nélkül. A hajad sokkal fényesebb lesz és ezáltal természetesen fiatalos megjelenést kelt. Használd ki ezt a kíméletes sampont és hosszabbítsd meg a hajfestések közötti időtartamot.

Alkalmazás:
Vidd fel a nedves hajra a sampont és masszírozd be a haj egész hosszába. Hajmosás után alaposan öblítsd le langyos vízzel.

Összetétel:
Aqua (Water, Eau), Cocamidopropyl Betaine, Laureth-6 Carboxylic Acid, Sodium Chloride, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamide MEA, Lactic Acid, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Calcium Hydroxide, Hydrolysed Keratin, Steardimonium Hydroxypropyl Hydrolysed Keratin, Panthenol, Parfum (Fragrance), PEG-12 Dimethicone, Sodium Methylparaben, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Castor Oil, Mica, Benzophenone-4, Benzyl Salicylate, ButhylphenylMethylpropional, Linalool, Limonene, PEG-14M, Sodium Hydroxide, Calcium Carbonate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, CI 77891 (Titanium Dioxyde).

SCHWARZKOPF BC pH 4,5 Color Freeze (200 ml) kondicionáló spray

A Schwarzkopf BC Color Freeze Spray kondicionáló spray az új Color Freeze termékcsalád tagja, kifejezetten a göndör, a festett és a melírozott haj igényeihez fejlesztették ki. A hajnak rendkívüli ápolásra van szüksége a hajszín védelméért. A kondicionáló praktikus, szórófejes kiszereléssel gondoskodik az egyenletes felvitelről. A termék rendszeres használatával sima hajat, hosszan tartó frissességet és élénk hajszínt érhetsz el. A kondicionáló Color-Freeze komplexummal készült, amely lezárja a haj felszínét és megőrzi a pigmenteket a ragyogó hajszínért. Élvezd a meghosszabbított időtartamot a hajfestések között.

Alkalmazás:
Rázd össze és fújd a frissen mosott, törölközőszáraz hajra. Nem igényel kiöblítést!

Összetétel:
Aqua (Water, Eau), Trisiloxane, Alcohol Denat., PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Stearamidopropyl Dimethylamine
Steardimonium Hydroxypropyl, Hydrolyzed Keratin, Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Benzophenone-4, Cyclomethicone, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Panthenol, Dimethiconol, Styrene/VP Copolymer, Cetrimonium Chloride, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Citric Acid, Phenoxythanol, Potassium Sorbate, CI 17200 (Red 33), CI 19140(Yellow 5).

SCHWARZKOPF BC pH 4,5 Color Freeze (200 ml) hajmaszk

A SCHWARZKOPF BC pH 4,5 Color Freeze hidratáló hajmaszk az utolsó lépés a festett haj tökéletes ápolásában. A hajmaszknak hála a haj csak úgy ragyog majd az egészségtől és a vitalitástól. A hajmaszk képes regenerálni a hajat a haj egész hosszán és meghosszabbítja színének tartósságát is.

Alkalmazás:
Vidd fel a nedves, frissen mosott hajra. A csomagoláson található utasítás szerint hagyd hatni rövid ideig, majd alaposan öblítsd ki a hajból.

Összetétel:
Aqua (Water, Eau), Trisiloxane, Alcohol Denat., PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Stearamidopropyl Dimethylamine
Steardimonium Hydroxypropyl, Hydrolyzed Keratin, Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Benzophenone-4, Cyclomethicone, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Panthenol, Dimethiconol, Styrene/VP Copolymer, Cetrimonium Chloride, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Citric Acid, Phenoxythanol, Potassium Sorbate, CI 17200 (Red 33).


Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SCHWARZKOPF Professional BC X-Mas Bag Color Freze Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Color Freze. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Color Freze.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ