30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SEA OF SPA Acne Soap 125 g

Termékkatalógus
SEA OF SPA Acne Soap 125 g
4,9 7 értékelés
Szappan -
Kód:  KSS184 Termékszám:  7290011314057

SEA OF SPA Acne Soap 125 g

A Sea of Spa klasszikusa a pattanások elleni szappan, mely gazdag Holt-tengeri ásványi anyagokban, így segíti a pattanásos bőr kezelését. A szappan nem csak alaposan tisztít, de gyulladáscsökkentő hatással is bír. A Holt-tengeri iszap bőrre gyakorolt jótékony hatásai már évtizedek óta ismertek. A felesleges faggyútermelésre hajlamos bőr és a szennyeződések nagy mennyiségben való felgyülemlése okozza a pattanások és egyéb bőrproblémák kialakulását.

A szappan alaposan megtisztítja az eltömődött faggyúmirigyeket, így lehetővé téve azok normális működését. Az antibakteriális szappanok megakadályozzák továbbá a baktériumok megtelepedését a bőrön, gátolva ezzel a pattanások kialakulását. A szappan napi többszöri alkalmazása segít megtisztítani a pórusokat a felesleges faggyútól, nyugtatja és hidratálja az arcbőrt. Tápláld gyengéden bőrödet ezzel a minőségi termékkel a természetes szépségért és egészséges ragyogásért!

Hatóanyagok:

  • Aloe Vera - Nyugtatja és hidratálja a bőrt.
  • Olívaolaj - megelőzi a kiszáradást és táplálja a bőrt.
  • Fekete ásványi iszap - megelőzi és csökkenti a pattanások kialakulását, segít eltűntetni a már kialakult pattanásokat, mélyen tisztítja és méregteleníti a bőrt.

Bőrtípus:
Problémás, pattanásos bőrre.

Használat:
Vidd fel a nedves bőrre és gyengéden masszírozd be, majd alaposan öblítsd le. A szappan mindennapos használatra alkalmas.

Térfogat:
125 g

Összetétel:
80% Palm 20%Palm Kernel Oil,Dried Seaweed(Algae Extract),Guarana(Paullinia cupana)Extract,Horsechesnut(Aesculus Hippocastanum)Extract,Sodium Chloride,Glycerin,Magnesium Chloride,Glycerin,Potassium Chloride,Olive Oil(Olea Europaea)Tea Tree(Melaleuca alternifolia,Aloe Vera(Aloe Barbadensis Leaf Extract),EDTA,Ethylene Diamine Tetraacetic Acid.


Paraméterek

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Atópiás és ekcémás, Zsíros, Kevert Kész!
Termék típusa
Szappan Kész!
Szappan típusa
Kemény Kész!
Rendeltetés
Női Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Atópiás és ekcémás, Zsíros, Kevert Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Szappan Kész!
Szappan típusa
Kemény Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SEA OF SPA Acne Soap 125 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEA OF SPA Acne Soap 125 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SEA OF SPA Acne Soap 125 g.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ