Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

SEA OF SPA Bio Spa Aloe Vera & Mineral Mud Bath Lotion 780 ml

Termékkatalógus
SEA OF SPA Bio Spa Aloe Vera & Mineral Mud Bath Lotion 780 ml
5 3 értékelés
Krémtusfürdő -, 780 ml-es - 5 081,71 Ft/1 l
Kód:  KSS169 Termékszám:  7290012934704
SEA OF SPA Bio Spa Aloe Vera & Mineral Mud Bath Lotion 780 ml Megszűnt

SEA OF SPA Bio Spa Aloe Vera & Mineral Mud Bath Lotion 780 ml

A Sea of spa Bio Spa Shower gel Aloe Vera tusfürdő egy olyan egyedülálló kozmetikai termék, amelyet az egész test tisztítására és ápolására terveztek. Ez a frissítő tusfürdő természetes alapanyagokból készült és a különleges Holt-tengeri ásványokat és gyümölcs olajokat tartalmazza. A Holt-tengeri ásványok híresek a bőrre gyakorolt jótékony hatásukról. A tusfürdőben található hidratáló és nyugtató összetevők kisimítják és puhává varázsolják a bőrt és megvédik azt a bőrirritációtól. Rendszeres használatával bársonyosan selymes, egészséges és csodaszép bőrt érhetsz el.

A visszafogott illatú, különleges ásványi anyagokkal dúsított tusfürdő a lehető legnagyobb mértékben megnyugtatja, hidratálja és táplálja a bőrt. A tápláló összetevők kivonata és az illóolajok együttese hatékonyan tisztítja meg és ápolja a bőrt, gondoskodik a bőr hidratálásáról. Az aktív Holt-tengeri ásványok helyreállítják a bőr természetes pH értékét. A homoktövis olaj gazdag az olyan antioxidánsokban, amelyek eredményesen előzik meg a bőr öregedését. A sárgarépa olaj a béta karotin illetve az A, C és E-vitaminok gazdag forrása, hidratálja a bőrt, és elősegíti a bőrsejtek megújulását. A frissítő illatú aloe vera végtelen energiával látja el a bőrt. A termék mindennapos használatával visszaállíthatod a bőr természetes pH értékét, emellett egy olyan védőréteget képezhetsz a bőrödön, amely megakadályozza annak kiszáradását. Kényeztesd a bőrödet egy luxus tusfürdővel, amelynek segítségével csodaszép és egészséges lehet a bőröd!

Hatóanyagok:

  • Az egyedülálló Holt-tengeri ásványok táplálják és ápolják a bőrt, és helyreállítják a bőr természetes pH értékét.
  • A gyümölcsolajok hidratálják és lágyítják a bőrt.
  • Az antioxidánsokban gazdag homoktövis olaj hatékonyan akadályozza meg a bőröregedés folyamatát.
  • A béta-karotinban és az A, C és E-vitaminokban gazdag sárgarépa olaj hidratálja a bőrt és elősegíti a sejtek megújulását.
  • A frissítő aloe vera végtelen energiával tölti fel a bőrt.


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Használat:
Mindennapos használatra tervezték. Vigyél fel megfelelő mennyiségű tusfürdőt a nedves bőrre, képezz gazdag habot, majd öblítsd le meleg vízzel.

Térfogata:
770 ml

Összetétel:
Aqua, Podium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Podium Chloride, Cocamide DEA, Glykol Distearate, Cocamide MEA, Parfum, DMDM Hydantoin, Benzophenone-4, Maris Aqua( Dead sea Water), May contain:Sea Silt(dead sea mud), Daucos Carota Sativa( Carrot) seed oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum( Pomegranate) Seed Oil, Glycerin, Peg-40 hydrogenated castor oil, Trideceth-9, Olea Europaea(olive) fruit oil, CI 15985 ( FD&C 6), CI 42053(D&C green 3), CI 14700( FD& C red 4), Caramel, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Alpha –isomethyl lonone, Citronellol, Citron, Geraniol, Benzyl Alkohol, AmylCinnamal, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal.

Paraméterek

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Űrtartalom
780 ml Kész!
Termék típusa
Krémtusfürdő Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
780 ml Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Krémtusfürdő Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SEA OF SPA Bio Spa Aloe Vera & Mineral Mud Bath Lotion 780 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEA OF SPA Bio Spa Aloe Vera & Mineral Mud Bath Lotion 780 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SEA OF SPA Bio Shower gel Aloe Vera 770 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ