SHISEIDO áttetsző könnyed porpúder 18 g

Termékkatalógus
SHISEIDO áttetsző könnyed porpúder 18 g
5 1 értékelés
Púder - tökéletesen fixálja a sminket
Kód:  KSDE0392 Termékszám:  730852500778

SHISEIDO áttetsző könnyed porpúder 18 g

 

A SHISEIDO áttetsző könnyed porpúdere egy transzparens púder, amely minden bőrszínhez és alapozóárnyalathoz illeszkedik. Ez a speciális púderfajta elnyeli a bőr felszínére kiülő faggyútöbblet és kifogástalan megjelenést biztosít egész nap.

A por selymessé teszi, egységesíti és puhává teszi a bőrt, amely használátavál bársonyosan puha megjelenést kap. Speciális összetételének köszönhetően nem tömíti el a pórusokat, így minden bőrtípusra felvihető. Ez a könnyed textúrájú púder tökéletesen puhává teszi a bőrt. Fedezze fel a szépséget az egyszerűen felvihető Shiseido könnyed púderével, amely bársolyosan sima bőrrel ajándékozza meg!

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Alkalmazás:
Önmagában és ecsettel is felvihető!

Kiszerelés:
18 g

Összetétel:

Water, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl, Cocoyl Taurate, Lactamide MEA, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycol Distearate, PEG-150 Pentaerythrityl, Tetrastearate, Fragrance, Polyfluoroesther, Laureth-23, PEG-6 Caprylic / Capric Glyceride , Tetrasodium EDTA, Hydrolyzed Wheat Protein, Behenyl Alcohol, Polyquaternium-47, Laureth-4, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional.

Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SHISEIDO áttetsző könnyed porpúder 18 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHISEIDO Make-Up Translucent Loose Powder 18 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Shiseido Make-up Translucent Loose Powder 18 g.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ