A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

SHISEIDO Waso Hydrating Cream Set 2 db

Termékkatalógus
SHISEIDO Waso Hydrating Cream Set 2 db
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Clear Mega-Hydrating Cream 50 ml + Quick Gentle Cleanser 30 ml - 5 795 Ft/db
Kód:  KSDS1173 Termékszám:  3598380363817

SHISEIDO Waso Hydrating Cream Set 2 db

A SHISEIDO Waso Hydrating Cream Set ajándékkészlet prémium minőségű bőrápoló termékeket tartalmaz - egy nappali hidratáló krémet és egy sminkeltávolító gélt. Az 50 ml-es Waso (Clear Mega-Hydrating Cream) nappali arckrém gondoskodik a bőr mély hidratálásáról akár 24 órán át. Megszünteti a megnagyobbodott pórusokat, puha és selymes bőrt biztosít kellemetlen fénylő hatás nélkül. A Phyto Resist System rendszernek köszönhetően, amely a növényi kivonatok erejét használja, fokozza a bőr ellenálló képességét a káros külső behatásokkal szemben. Tiszta állaga gyorsan felszívódik a bőrbe. A termék nem komedogén, bőrgyógyászatilag tesztelt. Nem tartalmaz parabéneket és ásványi olajokat sem és minden bőrtípus számára alkalmas.

Használat:
Használd a krémet minden reggel a smink felvitele előtt.

A Waso Hydrating Cream Set kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • SHISEIDO Waso Hydrating Cream Set kozmetikai ajándékkészlet a luxus bőrápolásért
  • A SHISEIDO Waso (Clear Mega-Hydrating Cream) nappali krém mélyen hidratálja a bőrt akár 24 órán keresztül
  • A Phyto Resist System rendszernek köszönhetően fokozza a bőr ellenálló képességét a külső behatásokkal szemben
  • A SHISEIDO Waso (Quick Gentle Cleanser) gyengéd sminklemosó gél hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a bőrről
  • Mézkivonatot és méhpempőt tartalmaz

SHISEIDO Waso Quick Gentle Cleanser tisztító gél méz kivonattal a tökéletesen tiszta bőrért

A Waso (Quick Gentle Cleanser) 30 ml-es sminkeltávolító gél hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a sminket az arcról. Mindeközben hidratálja és puhává teszi a bőrt, így eredményez kifogástalanul tiszta, selymes és üde bőrt. Gazdag összetételét méz kivonattal és méhpempővel dúsították. A termék nem komedogén, bőrgyógyászatilag tesztelt. Nem tartalmaz alkoholt, parabéneket és ásványi olajokat sem és minden bőrtípus számára alkalmas.

Hatóanyagok:

  • a méz egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek
  • a méhpempő vitaminokkal és ásványi anyagokkal látja el a bőrt
  • a trimetil-glicin hidratálja a bőrt

Használat:
Vidd fel a sminkeltávolító gélt a nedves bőrre és gyengéden, körkörös mozdulatokkal oszlasd el a bőrön, majd öblítsd le. Kerüld a szem környékét.

Csomag tartalma:

  • Waso hidratáló nappali krém (Clear Mega-Hydrating Cream) 50 ml
  • Waso gyengéd géles sminkeltávolító (Quick Gentle Cleanser) 30 ml

A krém összetétele:
WATER(AQUA/EAU), GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, DIPROPYLENE GLYCOL, XYLITOL, SD ALCOHOL 40-B (ALCOHOL DENAT.), PEG-20, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, DIPEPTIDE-15, DIMETHICONE, ERYTHRITOL, PEG-150, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, TREHALOSE, SODIUM CHLORIDE, BETAINE, PEG-10 DIMETHICONE, PEG/PPG-19/19 DIMETHICONE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PHENOXYETHANOL, DIMETHICONE/VINYLDIMETHICONE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYLENE GLYCOL, TRISODIUM EDTA, PEG/PPG-17/4 DIMETHYL ETHER, CAFFEINE, ALCOHOL, CETYL ETHYLHEXANOATE, FRAGRANCE (PARFUM), SODIUM METABISULFITE, PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, PAEONIA ALBIFLORA ROOT EXTRACT, BENZYL BENZOATE, LINALOOL, BHT, LAMIUM ALBUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT)ROOT PROTOPLASTS, CITRUS JUNOS SEED EXTRACT, TOCOPHEROL, BENZOIC ACID, BETA-CAROTENE (CI 75130)

A sminkeltávolító összetétele:
WATER(AQUA/EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-8 DIISOSTEARATE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, ISOSTEARIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM), PEG-10 DIMETHICONE, CARAMEL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, LIMONENE, BETAINE, HONEY(MEL/MIEL), BUTYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, ROYAL JELLY EXTRACT, BHT



Paraméterek

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SHISEIDO Waso Hydrating Cream Set 2 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHISEIDO Waso Hydrating Cream Set I.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SHISEIDO Waso Hydrating Cream Set 2 ks.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ