Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

STR8 RED CODE Box IV.

Termékkatalógus
STR8 RED CODE Box IV.
4,6 7 értékelés
Férfi kozmetikai szett - tartalma: STR8 RED CODE Eau de toilette 50 ml + Deo spray 150 ml egy dobozban
Kód:  VBAL404 Termékszám:  5201314120452 Gyártó honlapja:

STR8 RED CODE Box IV.

A STR8 Red Code EdT Set férfi ajándékkészlet a mindennapos bőrápoláshoz szükséges kozmetikumokat kínálja. Tartalmaz egy EdT-t és egy dezodort. A STR8 Red Code 50 ml-es EdT lenyűgöz üde és friss illatával, amelyet a lédús gyümölcsök, a magával ragadó virágok és a csábító fás illatjegyek alkotnak. Egy igazán kifinomult esszencia, a tiszta energiához hasonlítható. Ideális az olyan férfiak számára, akik az élet értelmét pedzegetik. A Code szimbólum és a piros szín inspirálta, számos érzelmet és érzést szimbolizál.

A grépfrút kezdő citrusos illatjegyet a friss ananász, a kardamom és a tengeri jegy egészítik ki, ezt követi az illat szívében a lenyűgöző jázmin, a levendula és a kakukkfű. A fás illatjegyek az érzéki borostyánt és a tonkababot kínálják. A STR8 Red Code férfi EdT egy fekete-piros színű dizájnos üvegcsében érkezik, amelyet egy autó fém rendszámtáblájára emlékeztető logó díszít. Praktikus szórófejes kiszerelésével könnyű a használata.

Illat összetétele:
Fej: ananász, tengeri jegyek, grapefruit, kardamom
Szív: levendula, muskátli, jázmin, kakukkfű
Alap: borostyán, fenyő, tonkabab

A STR8 Red Code EdT Set férfiak karácsonyi kozmetikai készlet legfontosabb jellemzői

  • Ajándékszett férfiaknak a népszerű STR8 márkától EdT-vel és dezodorral
  • Férfi STR8 Red Code EdT friss, fás-gyümölcsös illatjegyekkel
  • A lenyűgöző illat a friss gyümölcsök, virágok és a meleg fás illatjegyeket egyesíti
  • A STR8 Red Code dezodor spray akár 48 órán keresztül megbízhatóan véd az izzadás ellen
  • Gondoskodik a hónalj bőréről, a lédús gyümölcsök és a meleg fás jegyek csábító illatát kínálja

Megbízható védelem és egész napos frissesség az STR8 Red Code dezodorral

A STR8 Red Code 150 ml-es dezodor védelmet nyújt az izzadással szemben akár 48 órán keresztül. Praktikus és könnyen hordozható kiszerelésével, amelyet letisztultság és stílusos kialakítás jellemez, felhívja magára a figyelmet, így a kedvenc illatod mindig kéznél lehet. A különleges fás-gyümölcsös illatot a modern és energikus férfiak számára tervezték, akik nem félnek kimutatni az érzéseiket és érzelmeiket. Az illat a friss gyümölcsös és fűszeres illatjegyekkel nyit, amelyben az ananász és a kardamom dominálnak. Ezt követi a kellemes levendula a muskátlival és az aromás jázminnal az illat szívében. Végül a kakukkfű növény kölcsönöz az illatnak férfias jelleget. Az illat alapjában megtalálható a fenyő, az ámbra és a tonkabab. Élvezd a hosszan tartó védelmet és az ellenállhatatlan férfias illatot.

Csomag tartalma:

  • STR8 Red Code Eau de Toilette 50 ml
  • STR8 Red Code Deodorant Body Spray dezodor spray 150 ml

EdT összetétele:
Alcohol denat., Aqua, Parfum, Glycerin, PPG-20 methyl glucose ether, Ethylhexyl methoxycinnamate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl salicylate, Menthol, BHT, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 47005, CI 61570

Dezodor összetétel:
Alcohol denat., Isobutane, Propane, Butane, Isopropylpalmitate, Parfum, Pentylene glycol, Ethylhexylglycerin, Triethyl citrate, BHT, Alpha isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STR8 RED CODE Box IV. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 RED CODE Box IV.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STR8 RED CODE Box IV..
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ