30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

STR8 Protect Extreme Not You Set

Termékkatalógus
STR8 Protect Extreme Not You Set
5 3 értékelés
Férfi kozmetikai szett - tartalma: STR8 PROTECT EXTREME Deo spray 150 ml + Tusfürdő 400 ml
Kód:  VBAL412 Termékszám:  8592297005650 Gyártó honlapja:

STR8 Protect Extreme Not You Set

A STR8 Protect Xtreme Not You Set férfi ajándékszett a mindennapos bőrápoláshoz szükséges kozmetikumokat kínálja - egy dezodort és egy tusfürdőt. A STR8 Protect Xtreme 150 ml-es férfi izzadásgátló ideális azoknak a felhasználóknak, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni az izzadás elleni védelem és a kellemetlen testszagok elfedése között. Az izzadásgátló spray eredményesen mérsékli az izzadás termelését. A 3D Protect Extreme technológiának köszönhetően védelmet nyújt az izzadás és a kellemetlen testszagok ellen akár 72 órán keresztül, emellett ápolja is a hónalj bőrét. Megbízhatóan szárazon és tisztán tartja a hónalj bőrét egész nap. Zöldes-fás jegyek jellemezte illatot kölcsönöz, tehát hosszan tartó dezodorként is szolgál. A praktikus és könnyen hordozható kialakítása minden bizonnyal lenyűgöz a letisztult és egyszerű designjával, így az izzadásgátlót bárhová magaddal viheted.

A STR8 Protect Xtreme Not You Set karácsonyi férfi kozmetikai szett főbb jellemzői  

  • Ajándékszett férfiaknak a népszerű STR8 márkától dezodorral és tusfürdővel
  • A STR8 Protect Xtreme dezodor megbízhatóan véd az izzadás ellen akár 72 órán át
  • Ápolja a hónalj bőrét és zöldes-növényi illatjegyek jellemezte finom illatot kölcsönöz
  • A STR8 Icy Cool 3 az 1-ben tusfürdő hűsítő hatású mentol kristályokat tartalmaz
  • Alaposan megtisztítja az egész testet, az arcot és a hajat, férfias mentolos illatot nyújt

Élvezd a frissesség és a tisztaság érzését a STR8 Icy Cool 3 az 1-ben tusfürdővel

A STR8 Icy Cool 3 az 1-ben 400 ml-es férfi tusfürdő egy egyszerű, mégis átfogó módja a férfiak bőrápolásának. Alkalmas az egész test, az arc és a haj tisztítására. A felhasznált technológiának köszönhetően eredményesen öli meg a baktériumokat és semlegesíti az izzadságszagot, a mentol kellemes illatával több mint 12 óráig gondoskodik a frissesség érzéséről. Ugyanez vonatkozik az üdítő és hűsítő hatására is. A tusfürdő összetételét hűsítő mentol kristályokkal gazdagították, amelyek tartós frissességet és üdeséget eredményeznek. A férfi tusfürdő az egyedülálló "white line" termékcsalád része, azt a frissességet, védelmet és ápolást nyújtja, amelyre szükséged van.

Csomag tartalma:

  • STR8 Protect Xtreme Deodorant Body Spray dezodor spray 150 ml
  • STR8 Icy Cool 3 az 1-ben tusfürdő 400 ml

Dezodor összetétele:
Isobutane, Propane, Cyclopetasiloxane, Aluminum chlorohydrate, Butane, C12-15 alkyl benzoate, Cyclohexasiloxane, Parfum, Isopropyl myristate, Bisabolol, Hydroxymethoxyphenyl decanone, Triethyl citrate, Ethylhexylglycerin, Disteardimonium hectorite, Dimethicone, Propylene carbonate, Tocopheryl acetate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Tusfürdő összetétele:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride,2-Methyl 5-Cyclohexylpentanol, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Menthol, Menthyl Lactate, PEG-4 Rapeseedamide, Polysorbate 20, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Suflate, Tetrasodium EDTA, Benzoic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Limonene, CI 42090


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STR8 Protect Extreme Not You Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 PROTECT EXTREME Box. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STR8 PROTECT EXTREME Box.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ