AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

STR8 RED CODE Box II.

Termékkatalógus
STR8 RED CODE Box II.
5 2 értékelés
Férfi kozmetikai szett tartalmaz: STR8 RED CODE parfümspray 75ml + tusfürdő 250ml
Kód:  VBAL414 Gyártó honlapja:

STR8 RED CODE Box II.

Az STR8 Red Code Set I. férfi ajándék szett kozmetikai termékeket kínál mindennapi ápoláshoz. Test testápoló sprayt és tusfürdőt tartalmaz. A 75 ml-es  STR8 Red Code testápoló sprayt egy praktikus permetezőgéppel ellátott sötét fekete üvegbe rejti. Megkülönböztető fás-gyümölcsös aromáját modern és energikus férfiaknak tervezték, akik nem félnek az érzésektől és érzelmektől. A kompozíció friss gyümölcsös és fűszeres illatokkal nyílik, amelyekben az ananász és a kardamom dominál. A kellemes muskátli és aromás jázmin levendula következik a szív illatban. A gyógynövény illatát kakukkfű biztosítja. Az alap a fenyő, a borostyán és a Tonka bab jele. Hagyd magad elragadni, és frissesség és energia kellemes férfias illatával.

A férfiak számára készült karácsonyi kozmetikai készletek legfontosabb jellemzői STR8 Red Code Set I.

  • Ajándék doboz férfiaknak a népszerű STR8 márkától, dezodorral és tusfürdővel
  • Férfi dezodor STR8 Red Code testápoló spray, designer fekete üvegben
  • Kellemesen frissítő bőrápoló fás-gyümölcsös aromával
  • A STR8 Red Code tusfürdő kellemes tisztaságot és frissességet biztosít
  • Alaposan megtisztítja az egész test bőrét, és férfias, fás-gyümölcsös aromát ad neki

Összetétel:
Feje: ananász, tengeri hangok, grapefruit, kardamom
Szív: levendula, muskátli, jázmin, kakukkfű
Alap: borostyán, fenyő, tonkabab

Hozd ki a legjobb frissesség és tisztaság érzését az STR8 Red Code tusfürdővel

Az STR8 Red Code férfi tusfürdő 250 ml térfogattal óvatosan tisztítja meg a bőrt és távolítja el a szennyeződéseket. Nagyszerűen gondoskodik róla, hidratálja, a frissesség és tisztaság érzetét kelti. A finom frissítő érzetet fokozza a férfias, fás, gyümölcsös férfi illat , amely finoman illatosított tusfürdővel kapcsolódik a férfiak parfümjéhez ugyanabból a sorozatból. Ezért a tusfürdő használata ideális közvetlenül az STR8 Red Code Eau de Toilette felhordása előtt, hogy a parfüm tökéletes illata teljes mértékben kifejthesse hatását. Hagyd magát elvarázsolni a modern és energikus férfiak illatával miközben kényezteted a bőröd.  

Csomag tartalma:

  • STR8 Red Code testápoló 75 ml
  • Tusfürdő zselé STR8 Red Code Shower 250 ml

Dezodor összetétel:
Alcohol denat., Aqua, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-6 caprylic/capric glycerides, Propylene glycol, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl methoxycinnamate, Ethylhexyl salicylate, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, BHT, Phenoxyethanol, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

A tusfürdő összetétele:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium lauryl sulfate, Sodium chloride, Parfum, Cocamidopropyl betaine, Magnesium nitrate, Citric acid, Magnesium chloride, Disodium EDTA, Sodium benzoate, Benzoic acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium sulfate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 61570, CI 19140, CI 47005


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STR8 RED CODE Box II. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 RED CODE Box II.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STR8 RED CODE Box II..
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ