Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

STR8 RED CODE Deo spray 150 ml + Tusfürdő zselé 250 ml

Termékkatalógus
STR8 RED CODE Deo spray 150 ml + Tusfürdő zselé 250 ml
5 4 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Deo spray 150 ml + Tusfürdő zselé 250 ml
Kód:  VBAL409 Termékszám:  8592297008361 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

STR8 RED CODE Deo spray 150 ml + Tusfürdő zselé 250 ml Megszűnt

STR8 RED CODE Deo spray 150 ml + Tusfürdő zselé 250 ml

A STR8 Red Code Set II. férfi kozmetikai készlet két nagyszerű parfümös kozmetikumot kínál a férfiaknak. A szett egy dezodor spray-t és egy tusfürdőt tartalmaz, amely ugyanannak a termékcsaládnak az illatával érkezik. A STR8 Red Code termékei biztosan lenyűgöznek a letisztult, egyszerű és stílusos megjelenésükkel. A dezodor hatékony védelmet nyújt az izzadás ellen akár 48 órán keresztül. Segítségével a kedvenc illatod mindig kéznél lehet. A STR8 Red Code termékcsalád férfi tusfürdője gondoskodik a bőröd ápolásáról zuhanyozás vagy fürdés közben. A tisztaság mellett a frissesség érzését kínálja, illetve megadja a bőr számára szükséges hidratálást is. A STR8 Red Code ajándékdobozzal két nagyszerű parfümös kozmetikummal lepheted meg a férfiakat.

STR8 Red Code Set II. férfi kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • Stílusos ajándékszett 2 parfümös kozmetikummal férfiak számára a STR8 márkától
  • A készlet a STR8 Red Code illat termékcsaládjának dezodorából és tusfürdőjéből áll
  • Kozmetikumok egyedi, fás-gyümölcsös illattal férfiak számára az elismert márkától
  • A STR8 illatát az olyan modern, energikus férfiak számára készítették, akik nem félnek az érzéseiktől és az érzelmektől
  • A STR8 Red Code dezodor üdeséget és friss energiát nyújt egész nap
  • Az azonos termékcsalád különleges tusfürdője elhozza kedvenc illatodat a fürdés idején is
  • A STR8 Red Code frissítő tusfürdő gondoskodik az egész test bőréről, a csodálatos illatával energizál
  • Ajándékcsomag két stílusos parfümös kozmetikummal férfiaknak

Élvezd nemcsak az izzadás elleni védelmet, hanem a STR8 Red Code férfias illatát is

A STR8 Red Code dezodor spray a kedvenc férfi parfümöd illatával biztosít nagyszerű védelmet az izzadság ellen akár 48 órán keresztül. Egyszerű, letisztult és stílusos designjával garantáltan magára vonzza a figyelmet, emellett praktikus és könnyen szállítható kiszereléssel büszkélkedhet, így kedvenc illatodat mindig magaddal viheted. A különleges fás-gyümölcsös illatot a modern és energikus férfiaknak tervezték, akik nem félnek kimutatni az érzéseiket. Az illat nyitánya friss, gyümölcsös és fűszeres jegyek egyvelege, amelyekben főként az ananász és a kardamom dominál. A szívjegyeket a muskátli és az aromás jázmin erősíti. A férfiasságot a kakukkfű illata hozza el. Az illat alapjában olyan illatjegyek érvényesülnek, mint a tonkabab, a borostyán és a fenyő. Élvezd a hosszan tartó védelmet és az ellenállhatatlan, férfias illatot.

Parfüm összetétel:
Fejjegyek (felső jegyek) - ananász, tengeri jegyek, grapefruit, kardamom
Szívjegyek (közepes jegyek) - levendula, muskátli, jázmin, kakukkfű
Alapjegyek (alsó jegyek) - borostyán, fenyő, tonkabab

Felhasználása:
Használat előtt alaposan rázd fel. Tartsd a flakont függőlegesen és rövid fújásokkal 15 cm-es távolságból vidd fel a hónalj bőrére. Ne használd irritált bőrön.
Az optimális eredmények érdekében használd együtt a STR8 Red Code Eau de Toilette illatával, így az illat jobban megőrzi az intenzitását napközben.

Összetétel:
Alcohol denat., Isobutane, Propane, Butane, Isopropyl palmitate, Parfum, Pentylene glycol, Ethylhexylglycerin, Triethyl citrate, BHT, Alpha isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Pihentesd a bőröd az STR8 Red Code tusfürdővel

A STR8 Red Code férfi tusfürdő nagyszerű bőrápolást, hidratálást, frissességet és tisztaságot kölcsönöz a bőrnek. A többi STR8 termékhez hasonlóan a Red Code tusfürdő is lenyűgöz egyszerű, letisztult és stílusos megjelenésével. A kellemes fás-gyümölcsös férfi tusfürdő illata remekül egészíti ki az azonos termékcsaládba tartozó toalett vízillatát, így fokozza tovább a frissesség érzését a tusfürdő használata után. Éppen ezért a tusfürdő használata ideális, még mielőtt magadra fújnád a STR8 Red Code EdT illatát, hiszen így remekül kihangsúlyozhatod a parfüm páratlanul finom illatát az egész testeden. Hagyd, hogy a modern és energikus férfi illat téged is magával ragadjon, miközben kényezteted a bőrödet.

Felhasználása:
Vigyél fel megfelelő mennyiségű tusfürdőt a nedves bőrre, képezz gazdag habot körkörös mozdulatokkal és mosd meg az egész testedet és a hajadat. Mosakodás után alaposan öblítsd le a habot meleg vízzel. Az optimális eredmények érdekében használd együtt a STR8 Red Code Eau de Toilette illatával, így az illat jobban megőrzi az intenzitását napközben. Mindig célszerű az azonos termékcsalád készítményeit együtt használni, hiszen azonos, vagy egymást remekül támogató aktív hatóanyagokat tartalmaznak és általában ugyanaz az illatuk is.

Összetétel:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium lauryl sulfate, Sodium chloride, Parfum, Cocamidopropyl betaine, Magnesium nitrate, Citric acid, Magnesium chloride, Disodium EDTA, Sodium benzoate, Benzoic acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium sulfate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 61570, CI19140, CI 47005

Az ajándékdoboz tartalmazza:
1x STR8 Red Code dezodor spray (150 ml)
1x STR8 Red Code tusfürdő (250 ml)



Összetétel

Test dezodor: alkohol denat.., izobután, propán, butane, izopropil-palmitát, parfum, pentylene glycol, etil-hexil-glicerin, triethyl citrate, BHT, citronellol, limonene, linaloolFrissítő tusfürdő: aqua, nátrium-lauret-szulfát, nátrium-klorid, nátrium-lauril-szulfát, parfum, citromsav, cocamidopropyl betaine, dinátrium EDTA, magnézium-klorid, magnézium-nitrát, PEG-4 repceolaj-amid, sodium sulfate, benzoesav, metilklorizotiazolinon, metilizotiazolinon, nátrium-benzoát, citronellol, linalool, CI 19140, CI 61570

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STR8 RED CODE Deo spray 150 ml + Tusfürdő zselé 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 RED CODE Deo sprej 150 ml + Sprchový gel 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STR8 RED CODE Deo sprej 150 ml + sprchovací gél 250 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ