Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

STR8 RISE Box I.

Termékkatalógus
STR8 RISE Box I.
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: STR8 RISE Eau de Toilette 50 ml + Deo spray 150 ml fémdobozban
Kód:  VBAL405 Termékszám:  5201314120490 Gyártó honlapja:

STR8 RISE Box I.

A STR8 Red Code EdT Set férfi ajándékkészlet a mindennapos bőrápoláshoz szükséges kozmetikumokat kínálja. A díszdoboz egy EdT-t és egy dezodort tartalmaz. A STR8 Red Code 50 ml-es EdT  a citrusfák, lédús gyümölcsök és fűszeres fás illatjegyek harmóniáját ötvözi. A kifinomult illatot a szabadon, félelem nélkül céljaik felé törő férfiak számára alkották. A kezdeti citrusos árnyalat, a mandarin, kardamon, gyógynövények és végül a menta csípős aromájának néhány cseppje minden nő számára ellenállhatatlanná teszi az EdT viselőjét. A hatást az ámbra, a cédrus és a szantálfa határozottsága fokozza. A STR8 Red Code férfi EdT-t ezüst-fekete formatervezett üvegbe töltötték, a készletet klasszikus rendszám táblára emlékeztető dobozban forgalmazzák. A praktikus szórófej megkönnyíti használatát.


A STR8 Red Code EdT Set  karácsonyi férfi kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • - Ajándékszett férfiaknak a népszerű STR8 márkától EdT-vel és dezodorral
  • - Férfi STR8 Red Code EdT friss citrusos, fás illattal
  • - A magával ragadó aroma ötvözi a friss gyümölcsök, virágok és a fák könnyed illatát
  • - Az STR8 Red Code dezodor spray 48 órán keresztül megbízhatóan véd az izzadás ellen
  • - A lédús gyümölcsök és a meleg fás jegyek csábító illatával gondoskodik a hónalj frissességéről 

Megbízható védelem és naphosszat tartó frissesség az STR8 Red Code dezodorral

A STR8 Red Code 150 ml-es dezodor 48 órán keresztül védelmet nyújt az izzadtság ellen. A tetszetős, tekintet vonzó, egyszerű design párosul a praktikus, hordozható kiszereléssel, megkönnyítve kedvenc illatod használatát. A könnyed, gyümölcsös-fás illatot szabad és céltudatos férfiak számára tervezték. Az illatskála mandarinnal, citrommal és kardamonnal nyit, ezt követi a fűszeres mag a domináló dinnyével és hűs mentával, végül a sort az ámbra, a ritka cédrus és szantálfa zárja. Élvezd a hosszan tartó védelmet és az ellenállhatatlan, férfias illatot.

Csomag tartalma:

  • STR8 Red Code Eau de Toilette 50 ml
  • STR8 Red Code Deodorant Body Spray dezodor spray 150 ml

EdT összetétele:
Denaturált szesz, víz, parfüm, glicerin, PPG-20 metil-glukóz-éter, etilhexil methoxycinnamate, butil methoxydibenzoylmethane, etilhexil szalicilát, BHT, alpha-isomethyl ionon, benzil-szalicilát, butylphenyl methylpropional, citrál, citronellol, kumarin, eugenol, geraniol, hexil cinnamal, hydroxycitronellal, limonén, linalool, ci 19140, ci 47005, ci 61570


Dezodor összetétele:
Denaturált szesz, Isobutane, propá-bután, Isopropylpalmitate, parfüm, pentylene glycol, ethylhexylglycerin, triethyl citrate, BHT, alpha isomethyl ionone, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional,citral, citronellol, coumarin, geraniol, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, limonene, linalool


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STR8 RISE Box I. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 RISE Box I.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STR8 RISE Box I..
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ