Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

STR8 RISE Box II.

Termékkatalógus
STR8 RISE Box II.
Férfi kozmetikai szett - tartalma: STR8 RISE parfüm spray 75 ml + tusfürdő 250 ml
Kód:  VBAL415 Termékszám:  8592297005681 Gyártó honlapja:

STR8 RISE Box II.

A STR8 Rise Set I. férfi kozmetikai készlet a mindennapos bőrápoláshoz szükséges termékeket kínálja. A csomagban található egy férfi tusfürdő és egy dezodor is. A STR8 Rise Body 75 ml-es dezodor praktikus szórófejes kiszerelésben érkezik egy fekete színű üvegben. Friss citrusos-fás illatot rejt, amelyet azoknak a férfiaknak terveztek, akik szabadon és félelmek nélkül valósítják meg a céljaikat. Az illat a lédús citrom, mandarin és kardamom jegyekkel nyit. Ezt követi a növényi szív, amelyben a görögdinnye és a hűsítő menta dominálnak. Az alapban a borostyán, a ritka cédrusfa és a szantálfa kaptak helyet. Hagyd, hogy téged is magával ragadjon a kellemes, férfias illat frissessége és energiája.

A STR8 Rise Set I. férfi karácsonyi kozmetikai szett legfontosabb jellemzői

  • Ajándékszett férfiaknak a népszerű STR8 márkától dezodorral és tusfürdővel
  • A STR8 Rise Body fragrance férfi dezodor egy dizájnos fekete szórófejes üvegben érkezik 
  • Könnyű, citrusos-fás illattal frissíti fel a bőrt
  • A STR8 Rise tusfürdő kellemes tisztaságot és frissességet nyújt
  • Alaposan megtisztítja az egész testet, férfias, fás-citrusos illatot biztosít

Fogalmazás:
Fej: mandarin, citrom, kardamom
Szív: gyógynövények, dinnye, menta
Alap: borostyán, cédrusfa, szantálfa

Élvezd a tökéletes frissesség és tisztaság érzését az STR8 Rise tusfürdővel

A STR8 Rise 250 ml-es férfi tusfürdő gyengéden tisztítja meg a bőrödet, miközben eltávolítja róla a szennyeződéseket. Nagyszerű bőrápolást, hidratálást, frissességet és tisztaságot nyújt. Ezt az üdítő érzést a tusfürdő citrusos-fás illata fokozza, ugyanaz az illat, amely egyezik az azonos termékcsaládba tartozó EdT illatával. Éppen ezért a tusfürdő használata még a STR8 Rise EdT felfújása előtt a legideálisabb, hiszen így fokozhatod annak illatát. Hagyd, hogy az aktív, magabiztos és féltudatos férfiaknak készített illat téged is magával ragadjon, miközben kényezteted a bőrödet.

Csomag tartalma:

  • STR8 Rise Body fragrance dezodor 75 ml
  • STR8 Rise Shower gel tusfürdő 250 ml

Dezodor összetétele:
Alcohol denat., Aqua, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-6 caprylic/capric glycerides, Propylene glycol, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl methoxycinnamate, Ethylhexyl salicylate, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, BHT, Phenoxyethanol, Alpha-isomethyl ionone, Citral, Coumarin, Limonene, Linalool

Tusfürdő összetétele:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Sodium lauryl sulfate, Parfum, Citric acid, Cocamidopropyl betaine, Disodium EDTA, Magnesium chloride, Magnesium nitrate, Sodiumsulfate, Benzoic acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium benzoate, Alpha-isomethyl ionone, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 42090


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STR8 RISE Box II. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 RISE Box II.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STR8 RISE Box II..
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ