A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

STREP Sugaring Viaszcsíkok arcra és bikini területre 20 db

Termékkatalógus
STREP Sugaring Viaszcsíkok arcra és bikini területre 20 db
4,2 8 értékelés
Szőrtelenítő csík - rendeltetés: bikini vonal és arc, minden bőrtípusra
Kód:  HOL516 Termékszám:  8002340013391
STREP Sugaring Viaszcsíkok arcra és bikini területre 20 db Megszűnt

STREP Sugaring Viaszcsíkok arcra és bikini területre 20 db

Olyan szőrtelenítő terméket keresel, amely a legfinomabb szőrszálakat is finoman és gyengéden távolítja el az arcról és a bikinitájékról? A STREP Sugaring arc- és bikinivonal-szőrtelenítő csíkok a már jól bevált cukorpasztát tartalmaznak, amely biztosítja a legkényelmesebb szőrtelenítést. A STREP Sugaring arc- és bikinivonal-szőrtelenítő gyantacsíkokkal nemcsak kíméletesen és hatékonyan szabadulhatsz meg a nem kívánatos szőrszálaktól, hanem a bőröd is puha és hidratált marad.

A STREP Sugaring arc- és bikinivonal-szőrtelenítő gyantacsík legfontosabb jellemzői

  • A STREP Sugaring szőrtelenítő csíkot az arc és a bikini érzékeny területére tervezték
  • A termék tökéletesen eltávolítja az összes zavaró szőrszálat
  • A STREP Sugaring arc- és a bikinivonal-szőrtelenítő 20 darab gyantacsíkot és 4 darab epilálás utáni ápolókendőt tartalmaz
  • A cukorpaszta a legkényelmesebb szőrtelenítést teszi lehetővé

Hogyan használd a STREP Sugaring  arc- és bikinivonal-szőrtelenítő gyantacsíkot?

A STREP Sugaring arc és a bikinivonal szőrtelenítő csíkot csak 5 mm-nél hosszabb szőrszálak eltávolítására használd. Hozzávetőlegesen 5 másodpercen át dörzsöld a szőrtelenítő szalagot a kezeddel, hogy a viasz felmelegedjen, majd különítsd el a részeket egymástól, és simítsd a csíkot a kifeszített bőrre a szőrszálak növekedésének irányába. Ezt követően határozott mozdulattal rántsd le a STREP Sugaring arc- és a bikinivonal-szőrtelenítő csíkot a szőrszálak növekedési irányával megegyezően. Szükség esetén az eljárás megismételhető, ha a gyantacsík még használható. A gyantamaradványokat a mellékelt kendővel vagy kissé beolajozott pamuttörlőkendőveltávolítsd el.

A gyantacsík összetevői:
hydrogenated styrene/methyl styrene/indene copolymer, petrolatum, paraffinum liquidum, hydrogenated microcrystalline wax, cera alba, sucrose, leptospermum scoparium branch/leaf oil, mica, CI 77491, CI 77891

Az epilálás utáni törlőkendő összetevői:
paraffinum liquidum, parfum, argania spinosa kernel oil, tocopheryl acetate, BHA, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene


Paraméterek

Típus
Szíj Kész!
Használat
Bikini vonal, Arc Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Db/csomag
20 db Kész!

Használat

Típus
Szíj Kész!
Használat
Bikini vonal, Arc Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Darabszám, űrtartalom

Db/csomag
20 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STREP Sugaring Viaszcsíkok arcra és bikini területre 20 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STREP Sugaring Voskové pásky na obličej a oblast bikin 20 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STREP Sugaring Voskové prúžky na tvár a oblasť bikín 20 ks.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ